Probleme în Paradis? Meghan Markle îi dă bătăi de cap Prințului Harry

Imaginea negativă pe care începe să o aibă Meghan îl afectează pe Prințul Harry


De altfel, ducele și ducesa de Cambridge vor petrece Crăciunul cu ducele și ducesa de Sussex, ca un semn de solidaritate. Contrar informațiilor potrivit cărora cele două cupluri urmau să o ia pe drumuri diferite în acest an, surse citate de ziarul britanic spun că aceștia vor petrece Crăciunul în familia regală, împreună cu Regina Elisabeta, conform tradiției.

Un alt element care indică faptul că relațiile dintre cele două ducese nu sunt total compromise este faptul că ducii de Sussex și cei de Cambridge comunică în continuare pe un grup de chat, notează Cosmopolitan.

Oricare ar fi adevărul, Meghan Markle începe să aibă o imagine negativă în presa britanică.

Se spune despre ea că este foarte dificilă şi o persoană cu care se lucrează greu.

Sunday Mirror a dezvăluit recent că asistenta ei personală, Melissa Toubati (36 de ani), a demisionat cu ochii în lacrimi, după numai șase luni, din cauza stresului copleșitor. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Toubati a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”. "Munca ei a fost foarte presantă și în cele din urmă s-a dovedit a fi prea mult.
A îndurat multe. Meghan a pus multă presiune pe ea și a ajuns să plângă. Melissa este o profesionistă și își face fantastic munca, dar lucrurile au luat-o razna și a fost mai simplu pentru ele să meargă pe drumuri diferite"
, a spus o sursă, adăugând că Meghan obișnuia să-și asalteze echipa cu cereri și instrucțiuni trimise prin e-mail încă de la ora 5.00 dimineața.

În plus, Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, va renunţa la postul său după ce ducesa de Sussex va naşte în primăvara anului viitor.
În vârstă de 50 de ani, Cohen este poreclită „The Panther” (pantera, n.r.) datorită firii sale hotărâte. Ea a fost asistentă a reginei Elizabeth înainte de a începe să lucreze pentru prinţul Harry şi Meghan Markle.

Cohen a lucrat în departamentul de comunicare şi a petrecut 17 ani lucrând pentru familia regală. Unul dintre rolurile ei este acela de a o învăţa pe Meghan Markle eticheta regală. Informaţia privind plecarea sa din serviciul ducesei de Sussex a fost confirmată de The Times.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod