Probă de microfon: Gisele Bundchen, în rol de vedetă rock

Cel mai bine plătit model din lume, în rol de vedetă rock. Chiar i se potriveşte acest rol!


Gisele Bundchen încă deţine titlul de cel mai bine plătit model din lume, cu venituri de 27 de milioane de euro în 2016, potrivit clasamentului pe 2016 al celor mai bine plătite celebrități, realizat de revista Forbes. Pe lângă prezentările de modă, Gisele, care ocupă primul loc în topul modelelor celor mai bine plătite din 2002, câștigă mulți bani și datorită contractelor sale cu Chanel, Carolina Herrera și Pantene, precum și din publicitatea pentru încălțămintea Arezzo și pentru canalul SkyTV din Brazilia natală. În plus, Gisele are propria marcă de lenjerie și produse de îngrijire a pielii care îi completează veniturile.

În acelaşi an, s-a speculat că bedeta se va retrage din modă, dar ea a precizat că anunţul său a fost greşit interpretat. Gisele s-a referit de fapt la faptul că îşi va reduce numărul de prezentări pe podium, care îi aduc câştiguri mai mici decât campaniile de promovare.

Gisele Bundchen a sărbătorit pe 20 iulie împlinirea a 37 de ani în compania surorii sale gemene, Patricia. Într-un mesaj adresat fanilor, ea a scris: "Mulţumesc tuturor pentru toată dragostea şi pentru urările de ziua mea! Vă trimit fiecăruia dintre voi un sărut mare şi multă dragoste."

Soţul ei, Tom Brady, i-a adresat şi el un mesaj pe Instagram: "La mulţi ani @gisele a fost un an special şi te iubim mai mult chiar decât ai putea să ştii vreodată!", a scris acesta.

Gisele Bundchen şi Tom Brady au doi copii - o fetiţă de patru ani, Vivian, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de şapte ani.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod