Probă de microfon: Gisele Bundchen, în rol de vedetă rock

Supermodelul brazilian în vârstă de 37 de ani a pozat în postura inedită de cântăreaţă pentru campania unui brand din ţara sa.

La prima vedere, imaginea în care Gisele cântă la chitară pare să dea de veste că ea s-a lansat în muzică. Şi n-ar fi ceva imposibil, tot mai multe staruri din lumea modei demonstrându-şi versatilitatea în domeniul artistic, fie în film (Cara Delevingne) sau muzică (Carla Bruni).

Gisele Bundchen a realizat de fapt un pictorial pentru cea mai nouă campanie de promovare a brandului brazilian Rosa Cha. Într-una dintre imagini, Bundchen ţine microfonul cu mâna dreaptă şi pare să cânte, îmbrăcată într-o jachetă şi pantaloni din piele neagră, o ţinută care îi pune în valoare abdomenul perfect plat. Deşi nu şi-a anunţat niciodată aspiraţiile pentru o carieră muzicală, supermodelul arată ca un star rock şi probabil că dacă vocea o ajută, există şanse să o şi auzim cântând ceva.

Într-un alt cadru, Gisele stă aşezată pe un scaun, cu o chitată în braţe. Îmbrăcată într-o rochie mini neagră cu buline albe, cu picioarele superbe dezvelite, o postură perfect aranjată care emană multă forţă şi sex-appeal.

Şedinţa foto pentru campania Rosa Cha a fost realizată în una mai la studiourile Electric Lady din New York, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Este acelaşi studio în care au lucrat şi alte nume sonore în anii '70, precum Rolling Stones, Led Zeppelin, Stevie Wonder, David Bowie şi Patti Smith.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod