Proaspetele mamici de la Hollywood

Ce poate fi mai frumos pe lume decat sa ai un copil? Probabil ca asa au gandit si unele dintre vedetele de la Hollywood, care au lasat in urma cariera si tot ce implica ea, si s-au decis sa aiba un copil. Daca unele dintre ele abia au anuntat ca sunt insarcinate, cum ar fi exemplul actritei Angelina Jolie, despre altele aflam cu bucurie ca au devenit mamici.


Jennifer Lopez, o "mama de milioane"

Poate cei mai asteptati copii ai momentului, la Hollywood, au fost gemenii cuplului Jennifer Lopez - Mark Anthony. Artista a adus pe lume, in data de 23 februarie, o fetita si un baiat. Anuntul oficial a fost facut de catre managerul artistei, Simon Fields, in exclusivitate pentru revista People: "Marc si Jennifer sunt de-a dreptul incantati, sunt foarte fericiti. Sunt mandrii parinti ai unui cuplu de gemeni, fetita si baiat".


La inceput, Jennifer a ascuns faptul ca este insarcinata, insa, pana la urma, a facut anuntul pe 8 noiembrie, la finalul unui concert pe care l-a sustinut la Miami. "Marc si cu mine asteptam un copil!". Vestea ca sarcina este gemelara a fost confirmata in luna ianuarie, in cadrul unui interviu acordat de artista unei televiziuni spaniole. Pentru Jennifer, acestia sunt primii copii, spre deosebire de sotul ei, Marc Anthony, care mai are trei din relatiile anterioare.

Una dintre cele mai vechi prietene ale artistei, cantareata Leah Remini, a declarat ca Jennifer Lopez o sa fie o mama ideala: "Cu fetita mea se poarta atat de frumos. Ma refer la faptul ca o lasa sa-i umble in dulap, sa se joace cu hainele si cu bijuteriile ei. Este atat de darnica si de iubitoare!".

Odata cu aceasta nastere, celor doi artisti le-au mai intrat in cont inca 6 milioane de dolari, inca dinainte de a iesi din spital.
Aceasta a fost suma pe care au primit-o in schimbul primelor fotografii cu gemenii.


Christina Aguillera, o mamica fericita

Pe 11 ianuarie, cantareata Christina Aguillera si sotul ei, Jordan Bratman, au devenit parinti. Cei doi s-au casatorit pe 19 noiembrie 2005, iar Max Liron Bratman este primul lor copil. Anuntul oficial a fost facut pe site-ul vedetei si suna cam asa: "Dragi fani! Astazi este cea mai fericita si speciala zi pentru mine si pentru Jordan, pentru ca i-am spus bun venit in aceasta lume primului nostru copil".

Despre posibila sarcina a Christinei au existat speculatii inca din iulie 2007, dar anuntul oficial a fost facut, culmea, de Paris Hilton, la una dintre petrecerile care au avut loc in Las Vegas in luna septembrie. "Felicitari celei mai frumoase femei insarcinate din lume, cu totii suntem bucurosi!".

Vizibil deranjata de precipitarea mostenitoarei imperiului Hilton, Aguillera a confirmat vestea intr-un interviu acordat revistei "Glamour" din Marea Britanie, in noiembrie.
De asemenea, artista a tinut sa precizeze ca aceasta sarcina a fost o surpriza pentru ea si sotul ei. "Nu sunt genul de persoana care sa strige in gura mare ca este insarcinata".


Nicole Richie, mama de fetita

Dupa un parcurs destul de agitat in viata sa, presarat cu dependenta de droguri, arestari, munca in folosul comunitatii, Nicole Richie s-a asezat la casa ei. Fiica solistului Lionel Richie a nascut, in aceeasi cu Aguillera, o fetita pe care a botezat-o Harlow Winter Kate Madden. Tatal micutei este Joel Madden, membrul trupei rock Good Charlotte. In decembrie 2007, cei doi viitori parinti la vremea aceea, au pus bazele unei fundatii caritabile pentru copii, numita "Richie Madden Children's Foundation".

Nicole Richie a anuntat ca este insarcinata in luna iulie a anului trecut, in cadrul unui proces deschis impotriva ei, pentru ca a fost prinsa in timp ce conducea sub influenta stupefiantelor.
Atunci a fost condamnata la 4 zile de inchisoare, dar a stat numai 82 de minute in spatele gratiilor.

Nicole a recunoscut ca numai sarcina ar fi putut-o obliga sa puna capat problemelor; sa renunte la droguri, alcool si la petrecerile deocheate, unde o avea ca partenera pe omniprezenta, Paris Hilton. "Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, nimic nu a mai contat pentru mine, intreaga atentie am acordat-o copilului meu".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod