Priscilla Presley, la 71 de ani: Fosta soţie a lui Elvis arată senzaţional - FOTO

Priscilla Presley, fosta soţie a „Regelui Rock'n'Roll-ului“, Elvis Presley, se menţine într-o formă remarcabilă.
Greu de crezut, pentru că arată de parcă ar avea cu 20 de ani mai puţin, dar Priscilla Presley a împlinit 71 de ani pe 24 mai. Fosta soţie a lui Elvis Presley este într-o formă fizică de invidiat. Trebuie precizat, însă, că ea a suportat, de-a lungul timpului, mai multe operaţii estetice, care i-au modificat trăsăturile naturale.

Priscilla a fost căsătorită cu Elvis Presley între anii 1967-1973. Divorţul l-a marcat pe Elvis, care şi-a exprimat regretul în piesa "Always on My Mind" că relaţia cu ea s-a încheiat.

După moartea "Regelui Rock'n'Roll-ului", Priscilla Presley şi-a continuat cariera de actriţă şi a intrat în afaceri.

Anul trecut, văduva lui Elvis Presley, şi fiica lor, Lisa Marie, au inaugurat o expoziţie permanentă dedicată artistului, găzduită în hotelul din Las Vegas unde el a cântat de peste 600 de ori în cariera sa, în anii 1970.
"Aici a fost casa lui, unde îi plăcea să vină", a spus Priscilla Presley. "Iubea oraşul Las Vegas şi cred că, dacă nu ar fi trebuit să susţină un turneu aici, tot ar fi fost locul lui preferat", a spus Priscilla.

"Graceland Presents ELVIS: The Exhibition", care s-a deschis săptămâna trecută, include peste 300 de obiecte care i-au aparţinut artistului şi care nu au mai fost expuse în public în altă parte decât la reşedinţa sa, Graceland, din Memphis, Tennessee.

Expoziţia prezintă momente de la începuturile carierei sale muzicale, perioada petrecută în armata americană, filmele sale şi concertele pe care le-a susţinut.

Cântăreţul a început un turneu în hotelul Westgate Las Vegas Resort and Casino din Las Vegas - cunoscut anterior ca International Hotel - în 1969, seria de show-uri obţinând apoi audienţe record.

Printre obiectele expuse se numără celebra centură decorată cu pietre preţioase, pe care cuvântul "Elvis" este încrustat, cu diamante, care i-a fost oferită de conducerea hotelului.

De asemenea, pelerina "Aloha from Hawaii" pe care Elvis o purta pe scena din Las Vegas, o copie a celei pe care artistul a îmbrăcat-o într-un show special susţinut în Hawaii, în 1973, face parte din expoziţie.
Pelerina albă este decorată cu imaginea unui vultur şi cu stele.

Prezentă atunci la inaugurarea expoziţiei, Priscilla Presley a impresionat prin aspectul ei fizic. La distanţă de un an, mai exact la începutul acestei luni, văduva lui Elvis a demonstrat că rezistă cu brio la proba trecerii timpului, cu o siluetă perfectă, la The Rescue Gala, eveniment organizat de The Humane Society Of The United States, la studiourile Paramount.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod