Prinţul William, un tată mândru: Ce a spus despre copiii săi


Prințul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început școala pe 7 septembrie, fără a putea fi însoțit în această zi festivă de mama sa, Kate, care suferă de hiperemeză de sarcină. George, în vârstă de 4 ani, și-a făcut apariția de mână cu tatăl său la școala privată St. Thomas's Battersea, unde anul școlar costă cel puțin 17.604 de lire sterline (19.218 euro).

George era îmbrăcat într-o uniformă predominant bleumarin, compusă din bermude, un pulover cu guler în V, tivit cu roșu, o cămașă bleu ciel și pantofi negri cu șosete de culoare închisă.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe școala primară la vârsta de cinci ani, așa cum se obișnuiește în Marea Britanie.

Şcoala găzduiește 560 de fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză și informatică, concentrându-se pe valori precum gentilețea, politețea, încrederea, modestia și generozitatea.

Kate Middleton și prințul William, părinții lui George și ai prințesei Charlotte (2 ani), au anunțat recent că așteaptă un al treilea copil. Ca și la cele două sarcini anterioare, prințesa de 35 de ani suferă de o heperemeză de sarcină, o formă severă de vărsături și grețuri, care a obligat-o deja să anuleze două întâlniri oficiale în această săptămână.

Cel de-al treilea copil al familiei princiare va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, indiferent dacă va fi băiat sau fată.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod