Prințul William și Kate Middleton, pregătiți pentru modernizarea casei regale: „Nu puteam găsi o pereche mai potrivită“

Un expert în monarhia britanică consideră că ducii de Cambridge sunt cei mai potriviți pentru schimbarea de care are nevoie casa regală.
Amandoi foarte aproape de implinirea varstei de 40 de ani, Printul William si sotia lui, Kate Middleton, au toate elementele pentru a face urmatorul pas important din viata lor: reformarea casei regale Windsor, pe care o vor conduce in urmatoarele decenii.

People analizeaza in editia din 10 septembrie cum au reusit William si Kate sa aplice o serie de reguli care i-au ajutat sa se integreze perfect in familia regala si care le vor servi, totodata, pentru a conduce institutia monarhiei britanice in urmatoarele decenii.


Ducesa Kate si simtul decentei


Desi provine dintr-un mediu diferit de cel al sotului ei, fiind dintr-o familie care a muncit din greu pentru a-si crea un statut solid, Kate ii ofera lui William, viitorul rege, echilibrul perfect si se sprijina reciproc. „Ei dau sensuri diferite conceptului de intreg”, a declarat pentru People fostul lor secretar privat, Jamie Lowther-Pinkerton. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod