Prințul Harry visa la Halle Berry: Poza care l-a dat de gol

Posterul cu Halle Berry trona pe peretele camerei de student a prințului


Poza din camera lui Harry a fost făcută când fotografii au fost primiți înăuntru pentru a documenta un reportaj despre cum arăta o zi din viața lui de student. Prințul a fost fotografiat în timp ce își respecta rutina de zi cu zi, de la lustruirea pantofilor, la pregătirea mesei sau pictând.

Pe biroul din spatele lui Harry se afla un portret alb-negru al mamei lui Harry, Prințesa Diana, și mai multe obiecte - o lampă, o sticlă, câteva pahare, cărți, iar pe dulap - o combină audio, o boxă, o ceașcă și un deodorant.

Într-o altă imagine, Harry stă așezat pe pat și își face pantofii, iar în spatele lui se află imaginea unui complex de snowboarding, și o fotografie cu tatăl său, Prințul Charles, și mama sa, Prințesa Diana, dar și o imagine cu bunica, Regina Elisabeta.

Fire artistică, Harry s-a descurcat bine și la științe exacte, îndeoebi la geografie, dar a excelat la sport.

El a făcut parte din echipele de cricket, polo și rugb, notează cotidianul britanic.

Acum în vârstă de 33 de ani, Prinţul Harry al Marii Britanii s-a căsătorit pe 19 mai cu fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani. Relaţia lor a început în iulie 2016, iar cei doi s-au logodit în noiembrie 2017.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod