Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să returneze toate cadourile primite la nuntă

Nunta Prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle a fost evenimentul principal al lunii mai și probabil nunta anului.
Dar din păcate pentru ei, tinerii căsătoriți sunt nevoiți să înnapoieze toate cadourile primite la nuntă, care se estimează că ar valora 7 milioane de lire.

Cu puțin timp înaintea nunții, cuplul a anunțat oficial că în locul cadourilor, persoanele care doresc să-și arate aprecierea sunt rugate să facă o donație pentru o organizație de caritate și chiar au oferit câteva exemple. Aceeași cerere a fost făcută și la nunta Prințului William cu Kate Middleton, în 2011. 

Dar în ciuda acestei solicitări, unele persoane, companii sau organizații au trimis cadouri de nuntă, iar Harry și Meghan sunt obligați să le returneze.

Acest lucru se întâmplă din cauza unei reguli impuse de Palatul Kensington, care are rolul de a proteja membrii familiei regale de brandurile sau celebritățile care ar putea să profite de pe urma legăturii cu familia regală.



Chiar dacă au primit numeroase cadouri din partea unor persoane sau companii, Ducele și Ducesa de Sussex trebuie să le returneze pentru a nu le promova neintenționat prin asociere.

Potrivit regulamentului impus de Palatul Kensington, atunci când sunt acceptate cadouri, este necesar acordul Familiei Regale, pentru ca darul oferit să nu fie o formă de exploatare comercială.

"Darurile oferite de persoane private care locuiesc în Marea Britanie și care nu sunt cunoscute personal de către Familia Regală trebuie refuzate atunci când există îngrijorări cu privire la dreptul de proprietate, motivele donației sau la cadoul oferit, în sine", se arată în regulamentul citat de goodtoknow.co.uk.

Cu alte cuvinte, dacă Harry și Meghan acceptă un cadou, publicul nu va afla niciodată pentru că cel care l-a trimis nu poate promova faptul că proaspătul cuplu a primit sau acceptat cadoul.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod