Prințul Harry și Meghan Markle se despart și pe Instagram de William și Kate Middleton: Fiecare cu contul lui!

Una dintre primele imagini pe care Harry și Meghan le-au publicat pe contul lor de Instagram


În același timp, contul de Instagram al Palatului Kensington a fost actualizat prin eliminarea numelor lui Harry și Meghan din descriere. O nouă fotografie de profil, în care apar Ducele și Ducesa de Cambridge, împreună cu cei trei copii, a fost încărcată în locul celei în care apăreau și ducii de Sussex.

Contul a strâns peste 150.000 de admiratori în primele 30 de minute de la lansare, fiind urmărit și de vedete precum Gwyneth Paltrow, David Beckham și Blake Lively.

Prietena ducesei Meghan, Priyanka Chopra, se numără și ea printre primele celebrități care îi urmăresc activitatea pe Instagram.

Luna trecută, ducele şi ducesa de Sussex, titulatura oficială a cuplului Harry - Meghan, au anunţat că se vor muta din reşedinţa lor din Londra la Frogmore Cottage, pe domeniul Windsor, la vest de capitala britanică, şi că îşi vor angaja o nouă echipă de comunicare.

Înainte de căsătoria cu Harry, Meghan Markle era o utilizatoare activă a rețelelor de socializare și își conducea propriul blog, The Tig.
Fosta actriță posta periodic pe Instagram imagini din casa ei și de la întâlnirile cu prietenii. Ea a renunțat la activitatea online după logodna cu Prințul Harry.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod