Prințul Harry și Meghan Markle au ales nașii copilului: George Clooney și soția sa

Ben, vărul lui George Clooney, a dezvăluit că actorul și soția lui vor fi nașii de botez ai copilului pe care îl așteaptă ducii de Sussex


Cum Amal și George petrec mai mult timp acum în orașul natal al starului pentru ca gemenii lor să-și cunoască rudele, familia speră că la următoarea lor vizită îi vedea și pe Harry și Meghan cu copilul lor în Augusta, unde trăiesc părinții lui George, Nick și Nina. "Lumea ar fi înnebunită. E un loc liniștit, cu multe familii, facem în fiecare an două sau trei evenimente de familie, e distractiv și plăcut", a spus vărul lui Clooney.

"Nu sunt familiarizat cu cercurile regale, dar n-ar fi exclus ca data viitoare când va veni să stea măcar o oră la un pahar de bourbon și să vorbim. George ne place, este un om normal, dar îi place să fie și cu oameni importanți, așa că e minunat."

Ben a mai spus că George Clooney ar juca rolul de ghid și i-ar putea arăta lui Harry un loc tipic american, prezentându-i locul lui preferat din oraș, pub-ul The Augusta Irish. "Ar trebui să meargă și să fac o poză acolo.
Ar mai fi terenul de baseball și poate piscina, nepoții lui adoră piscina. Și probabil se vor plimba pe drumurile de țară din zonă. Ar merge și la Micky's Bakery să ia niște tarte transparernte și la Hutchison's Country Ham, să guste o șuncă bună, le-ar plăcea și grătarul pe care îl fac acolo. Mai e și un mic restaurant, am fost cu toată familia într-o sâmbătă dimineață când a venit ultima oară (...)"
, a anticipat vărul actorului.

Amal Clooney a confirmat în februarie că se va muta în Statele Unite când gemenii vor începe școala, dar Ben nu-și face iluzii că vor veni în Kentucky.
"Nu știi niciodată, ne place de ei, e mereu plăcut să ai familia aproape, dar sunt sigur că vor sta la New York sau în Los Angeles ori în altă parte, unde muncesc", a spus el.

George și Amal au vizitat ultima oară Augusta în urmă cu câteva săptămâni, iar oamenii sunt încântați să-i vadă venind mai des. "Toți o iubim pe Amal, suntem bucuroși că el a ales o femeie bună, nu o pițipoancă de la Hollywood!", a spus un localnic citat de Daily Mail.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod