Prințul Harry nu-și poate lua mâinile de pe Meghan Markle: O mângâie și de față cu copiii

Harry a mângâiat-o tandru pe Meghan în timp ce vorbeau cu fetița bolnavă

Prințul Harry prezidează din 2007 gala WellChild. Premiile WellChild recompensează calitățile unora dintre cei mai bolnavi copii din Marea Britanie și devotamentul celor care îi îngrijesc pentru a-i ajuta să se însănătoșească și să fie fericiți.

WellChild este o organizație caritabilă națională, dedicată copiilor bolnavi și familiilor acestora care pot primi îngrijiri doar în spitale.

Ducele și ducesa de Sussex au atras atenția și în alte ocazii cu dovezile lor de iubire, relația lor fiind diferită de cea a Prințului William și a ducesei Catherine, mai formală, notează Daily Mail.

Meghan a fost observată ținându-l de mână pe soțul ei la evenimentele oficiale, încălcând protocolul care nu încurajează apropierile afectuoase în public ale cuplurilor regale.

Experții în limbajul corpului sunt de părere că aceste gesturi denotă că Harry și Meghan se adoră și că au o legătură foarte puternică.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod