Prințul Harry nu-și poate lua mâinile de pe Meghan Markle: O mângâie și de față cu copiii

O înregistrare video îl arată pe Prințul Harry în timp ce își mângâia afectuos soția, la o întâlnire cu copiii internați într-un spital.

Până acum, Meghan Markle și-a arătat de mai multe ori afecțiunea față de Harry, dar de data aceasta a venit rândul lui să-i transmită în public cât de mult o iubește. Prințul în vârstă de 33 de ani a fost filmat marți seară, la gala WellChild Awards, de la Londra, în timp ce o mângâia pe Meghan.

Episodul de tandrețe a fost surprins în timp ce fosta actriță vorbea cu o fetiță internată în spital. Harry o mângâia cu palma pe spate în timp ce ea discuta cu mica pacientă și se pare că prințul nu se mai putea opri.

Imaginile postate pe Instagram au stârnit un val de aprecieri și de glume, mulți dintre cei care le-au văzut fiind de părere că acesta estre un semn că Harry este nerăbdător să aibă un copil.

"Iubește-o... iubește-o! Am observat că Harry era mai tandru decât atent la ce spunea ea", a comentat cineva, amuzat.

"Cuplu regal sau nu, dacă sunt îndrăgostiți... trebuie să o arate! Vrei să-ți mângâi soția, să-i arăți că o iubești și să simtă că ții la ea și că vei fi mereu lângă ea... așa că fă-o!", a scris altcineva.

"Un cuplu drăguț, e frumos să vezi că țin unul la celălalt cu pasiune, dar și că sunt buni ascultători"
, a observat un alt utilizator al rețelei.

Harry și Meghan au participat la gala caritabilă organizată în Londra, unde s-au întâlnit cu copiii bolnavi și familiile acestora.

Prezența lor i-a încântat pe cei mici. Cei doi au vorbit cu copii, au aflat poveștile lor, i-au lăudat și i-au apreciat pentru puterea și curajul lor și i-au făcut să se simtă fericiți, pozând cu ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod