Prinţul Harry are o iubită frumoasă şi puternică: Meghan Markle e dependentă de yoga

Logodnica lui Harry face yoga aproape în fiecare zi


Ellen Lee, preşedinta Independent Yoga Network, o organizaţie instructorilor de yoga din Marea Britanie, practicantă de 41 de ani a acestei discipline, apreciază forţa şi flexibilitatea logodnicei lui Harry. "E interesant că în toate cele patru imagini face îndoiri ale spatelui", a observat Ellen.

În general, practicanţii puternici şi flexibili precum Meghan preferă îndoirea spatelui pentru că are un efect concret asupra părţii superioare a corpului.

"Îndoirea spatelui stimulează sistemul nervos. Dacă energia ta este slabă şi te simţi letargic, în special dacă stai toată ziua la birou, orice formă de îndoire a spatelui îţi impulsionează fizic şi emoţional inima şi energia", a explicat experta citată de Daily Mail.

"Cuvintele cheie care îmi vin în minte despre ea sunt puterea şi flexibilitatea. Sunt două lucruri pe care yoga le încurajează fizic şi care iau destul timp ca să le dezvolţi. Yoga este o practică orientală care vine din urmă cu mii de ani şi se bazează pe trecerea unui flux de energie prin corp.
Toate aceste imagini ne arată că inima lui Meghan este întărită. E minunat să o priveşti"
, a adăugat Ellen Lee.

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) şi-au anunţat logodna în noiembrie, într-un interviu pentru BBC. Cei doi se vor căsători în luna mai, iar până atunci vor locui la Nottingham Cottage, o reşedinţă din ansamblul Palatului Kensington.

Conform Daily Mail, protocolul regal impune ca al cincilea membru pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii să-i ceară permisiunea Reginei Angliei, bunica sa, pentru a se căsători.
Suverana a fost de acord chiar în luna în care ea a aniversat 70 de ani de căsnicie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod