Prințul George a împlinit 8 ani. Cele mai frumoase fotografii din copilăria unui viitor rege

Prințul George a împlinit pe 22 iulie opt ani, iar părinții săi, Prințul William și Kate Middleton, au publicat un nou portret al viitorului rege.
Distribuită de Ducii de Cambridge pe Twitter și Instagram, fotografia cu George arată cât de mult a crescut prințul, dar și cât de bine seamănă cu tatăl său, William.

George poartă un tricou polo albastru cu dungi portocalii și stă pe capota unei mașini.

„Împlinește opt ani(!) mâine”, au scris ducii de Cambridge în postarea de pe rețelele de socializare.

Fotografia a fost realizată, ca în fiecare an, de mama sa, Kate Middleton. Ducesa este pasionată de fotografie și a surprins adorabilul portret la începutul acestei luni în Norfolk, unde ducii de Cambridge au o casă de vacanță.
Kate este cea care face toate fotografiile oficiale distribuite cu ocazia zilelor de naștere ale fraților mai mici ai lui George, Prințesa Charlotte, șase ani, și Prințul Louis, trei ani. Vezi AICI cele mai frumoase fotografii cu familia regală realizate de Kate Middleton.

Anul trecut, când a George a împlinit șapte ani, Ducesa de Cambridge a publicat două portrete: unul realizat afară, în care fiul său poartă un tricou cu imprimeu camuflaj, iar altul în care George râde larg, purtând un tricou de tip polo, de culoare verde închis.

William și Kate distribuie portrete oficiale ale tuturor celor trei copii ai lor, cu ocazia zilelor de naștere.

Aniversarea de opt ani a lui George este un punct de cotitură în ceea ce privește imaginea sa.
Experții în etichetă spun că băieții din familia regală încep de la această vârstă să renunțe la ținuta obișnuită formată din pantaloni scurți și șosete până la genunchi cu pantaloni lungi de costum. Este valabil și în cazul lui George, care a fost observat în ultima perioadă purtând ținute formale, similare cu cele ale tatălui său.

Prințul George a fost prezent în tribuna oficială alături de părinții săi la finala Campionatului European de Fotbal 2020. George a purtat, la fel ca tatăl său, un costum bleumarin, completat de cămașă bleu deschis și cravată cu dungi în nuanțe de roșu și albastru.
Imaginile cu momentele de bucurie maximă ale Prințului George, urmate de tristețea cauzată de faptul că Anglia a pierdut meciul împotriva Italiei, au devenit virale și au demonstrat că viitorul rege al Marii Britanii este un microbist înfocat încă de la această vârstă.

Prințul George, cel mai mare dintre cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, s-a născut pe 22 iulie 2013, la spitalul St. Mary din Londra. Este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, Prințul Charles, și tatăl său, Prințul William.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod