Prințesa războinică: Victoria, viitoarea regină a Suediei, a îmbrăcat uniforma militară și s-a antrenat cu trupele speciale

Prințesa Victoria a Suediei, moștenitoarea tronului, a participat alături de Garda Națională Suedeză la exerciții militare și un antrenament al armatei.
Victoria, în vârstă de 44 de ani, a purtat o uniformă militară și s-a întâlnit cu soldații Gardei Naționale Suedeze, participând la unul dintre exercițiile militare ale acestora.

Viitoarea regină a Suediei, care este mama a doi copii, a învățat să folosească arma și a urmat indicațiile soldaților în timpul antrenamentului. Victoria a tratat cu foarte mare seriozitate antrenamentele și instrucțiunile militare primite și părea foarte concentrată.
Dar și-a făcut timp și pentru a mânghia câinele militar din rasa ciobănesc german care a participat la instrucție.



Prințesa, care este prima în ordinea succesiunii la tron, a învățat tehnici de supraviețuire de la specialiștii militari și a condus un vehicul militar de tip ATV. 

Nu este prima dată când Victoria participă la exerciții militare.
De-a lungul anilor, în calitate de reprezentant al casei regale, a participat la numeroase alte antrenamente ale armatei.


Victoria este primul copil al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și al reginei Silvia și aparține casei regale de Bernadotte. Născută Prințesă a Suediei, a fost moștenitoare prezumtivă a tronului până la 13 mai 1979, când s-a născut fratele ei mai mic, prințul Carl Philip, care a devenit atunci prinț moștenitor. La 1 ianuarie 1980 a intrat însă în vigoare o modificare a Legii Succesiunii la tronul Suediei, prin care s-a adoptat sistemul primogeniturii absolute (astfel bărbații și femeile având drepturi egale la succesiune).
De atunci, Prințesa Victoria ocupă din nou prima poziție în ordinea succesiunii la tron, primind și titlul de Ducesă de Västergötland.


Victoria s-a căsătorit în anul 2011 cu Daniel Westling, pe care l-a cunoscut în anul 2002, când acesta era antrenorul său personal de fitness. Ei au împreună doi copii - Prințesa Estelle, în vârstă de nouă ani, și Prințul Oscar, de cinci ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod