Prințesa în bucătărie: Meghan Markle a gătit pentru victimele unui incendiu

Meghan Markle, o ducesă care se pricepe în bucătărie


Rețetele din cartea de bucate susținută de Meghan Markle sunt create de bucătari care îi sprijină pe cei afectați de incendiul din Grenfell. "Gătim rețetele cu care am crescut; aici nu există stres, iar rețetele ies mereu pentru că le-am făcut de atâtea ori, chiar e o mâncare care oferă confort... Schimbul de rețete din familii și momentele în care râdem ne dau un sens al normalității și ne simțim ca acasă. Ne-am intitulat Hubb Community Kitchen pentru a sărbători lucrul pe care-l simțim de fiecare dată când ne întâlnim - hubb înseamnă iubire în arabă", se arată în introducerea cărții.

Meghan Markle a ajutat comunitatea, punând-o în legătură cu un editor care să publice cartea, iar fundația ei a oferit asistență pentru rezolvarea problemelor administrative.



Ducesa apare în câteva fotografii în timp ce gătește laolaltă cu celelalte femei, bucuroasă că poate fi de ajutor. "Nu pot să cred că am pus-o să spele orezul! Ea m-a întrebat cum ar fi dacă am împărtăși rețetele noastre și altor oameni și așa s-a întâmplat tot", a povestit Munira Mahmud, în vârstă de 34 de ani, una dintre autoarele cărții.

Toate încasările realizate din vânzarea volumului vor fi donate asociației Hubb Community Kitchen.

Meghan Markle face parte din fundația regală înființată de Ducele de Cambridge.
Fundația a fost înființată în 2011 de Prințul William și fratele său, Harry, iar Meghan a devenit membru după nunta sa din 19 mai.

Cu încasări de nouă milioane de lire sterline anul trecut, fundația a cheltuit 9,7 milioane de lire, din care 8,3 milioane în activități caritabile, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod