Prinşi în flagrant: Katie Holmes şi Jamie Foxx, la o cină romantică

Jamie Fox
Actorul a postat pe Instagram o imagine în care apare cu aceeaşi pălărie şi cu ochelarii de soare pe care le avea şi la întâlnirea cu Katie Holmes


În 2015, Us Weekly a publicat o fotografie în care Katie şi Jamie erau surprinşi ţinându-se de mână. "Ea are încredere în Jamie şi se simte bine cu el. El îi oferă tot ce ea n-a avut cu Tom", a spus o sursă pentru revista citată.

Un alt indiciu important a fost oferit de Claudia Jordan, vedeta din "Real Housewives", care a spus că e prietenă bună cu Jamie şi că acesta este fericit cu Katie.

Iniţial, ea a confirmat că actorii sunt împreună, dar apoi a negat şi a susţinut că a fost o neînţelegere şi că presa i-a răstălmăcit spusele. "Regret că nu am o bombă de presă, dar nu pot să confirm aşa ceva. Nu am cunoştinţă despre aşa ceva. Am greşit", a spus ea.

Luni, Entertainment Tonight a relatat că actorul a surprins-o pe Katie trimiţându-i un buchet de flori în timp ce ea discuta cu presa pentru promovarea filmului "The Kennedys After Camelot".

Katie Holmes a fost căsătorită din 2006 până în 2012 cu Tom Cruise.
Cei doi au o fetiţă, Suri Cruise, care va împlini 11 ani în această lună.

Jamie Foxx are două fiice, Annalise, născută în 2009, şi Corinne Foxx, născută în 1994, care a apărut în câteva filme.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod