Prin ce peripetii au mai trecut vedetele

Prin ce peripetii au mai trecut vedetele

Oare ce s-a mai intamplat cu starurile de la Hollywood? Unele lucruriti se pot parea previzibile, iar altele chiar neasteptate. Citeste sivei vedea cum mai stau lucrurile pe acolo, de fapt.

Chelsea Clinton a spus in sfarsit "Da" prietenului ei cel aratos siambitios. Iar nunta va avea loc in San Francisco, o ceremonie romanticace va costa nici mai mult nici mai putin decat 1 milion de dolari.

"Batalia" celor doua fetite blonde Christina Aguilera si Britney Spears aluat o noua amploare. Cea dintai a numit-o pe Britney "teenybopper trash"(apelativ care ar avea, in limba romana, echivalentul "tinerica de doilei"), ceea ce a suparat-o foarte tare pe aceasta. Se pare ca domnisoaraAguilera o ponegreste mereu pe micuta Britney, care mai este suparatape deasupra si pe critici deorece o prefera pe Christina.
De data acesta scandalul s-a produs la o petrecere la care Christina nua vrut sa faca o poza alaturi de Britney. Stim ca Britney prefa Pepsi,iar Christina Cola, dar oare chiar nu se pot intelege din aceasta cauza?

La deschidera restaurantului sau cu specific latin, Jennifer Lopez aavut unele mici neintelegeri cu prietenul sau, Cris Judd. Se pare cadiva a declarat ca acesta este primul proiect pe care l-a facut singura,fara ajutorul nimanui. Chris, care a ajutat-o cu meniul si designul,s-a suparat foarte tare protestand ca ea ii ignora contributia la acestproiect. Jennifer i-a replicat ca daca il deranjeaza acest lucru atuncisa plece. Si ce crezi ca a facut el? A plecat la un hotel din BeverlyHills si nu a mai venit acasa timp de 2 zile!

Johnny Depp a jucat rolul unui distribuitor de droguri in "Blow",dar si in afara platourilor de filmare a avut de-a face cu cevacocaina si opium. De cand a devenit tata insa, a spus pur si simplu"Nu!" drogurilor. Cei doi copii ai sai, Lily-Rose de 2 ani si fiul sauCristopher, in varsta de numai doua luni, sunt mult prea importantipentru el pentru a mai risca ceva, ar fi declarat de curand actorul.

Starul rock Jon Bon Jovi si sotia sa Dorothea merita toatefelicitarile. Au primit de curand un nou membru in familie! Jacob HurleyBon Jovi s-a nascut saptamana aceasta la New Jersey. Ei aveau deja doicopii - Stephanie Rose in varsta de 9 ani si Jesse James, de 7 ani.

Mariah Carey si-a schimbat eticheta. A renunat de curand la serviciilecelor de la Virgin Records. A semnat acum un contract cu cei de laInsland/Def. Jam Records, casa altor artisti precum Jay-Z, Willie Nelsonsi Ja Rule.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod