Melania Trump

Primul scandal pentru Prima Doamnă: Poza cu Melania Trump care a încins reţelele de socializare

Trump
Melania a devenit Prima Doamnă a Statelor Unite pe 20 ianuarie, când soţul său, Donald Trump, a depus jurământul pentru funcţia de preşedinte


Soţia lui Donald Trump este cea de-a doua Primă Doamnă care s-a născut în afara SUA, devenind cetăţean american în 2006, acelaşi an în care a dat naştere fiului său şi al lui Donald Trump, Barron. Ea a crescut într-un bloc comunist din orăşelul sloven Sevnica, iar părinţii săi erau muncitori într-o fabrică.

Melania a fost "descoperită" în 1987 de către renumitul fotograf Stane Jerko.

Acesta a propulsat-o într-o carieră fulminantă de modeling, care a adus-o în cele din urmă în SUA, în 1996. La acea vreme era cunoscută ca Melanija Knavs, dar şi-a schimbat numele într-o sonoritate mai germană, Knauss, numele utilizat de aceasta de-a lungul carierei sale de model atât in Europa, cât şi în SUA.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2017
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 1 Feb 2017, 00:44
    comentarii penibile de 2 lei

    Pana la urma este o femeie superba,inafara de orice.Apoi...sa nu mai analizam pe toate fetele pe toata lumea pt orice gest,atitudine,poza facuta,imbracaminte,etc..TOTI suntem diferiti si facem lucruri diferite care ne caracterizeaza pe fiecare in parte.Simplu.E frumoasa,bogata,fericita cu ce are si norocoasa.Ca multe altele.Degeaba le disecati si criticati pana si unghia mica de la mana dreapta:)) Cainii latra(de invidie),caravana trece!

    0
    0

  • @marianstoica pe 31 Ian 2017, 11:55
    $$$

    Ai destui bani? :))))

    3
    0

  • marianstoica pe 31 Ian 2017, 02:36
    :))

    Te iubesc mult Melania Trump !!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod