Primul mesaj publicat de Demi Lovato, după ce a fost spitalizată de urgență: „Am nevoie de timp pentru a mă vindeca“

de Daniel Dumitrescu, 6 August 2018

Demi Lovato le-a mulțumit celor care au susținut-o și promite că va lupta pentru a scăpa de dependență


Foarte multe vedete, printre care interepreţii Bruno Mars, Missy Elliott, Ariana Grande, Kesha şi Adam Lambert, au reacţionat după spitalizarea cântăreței, postând mesaje de susţinere. "Îmi place @DDLovato atât de mult. Mi se frânge inima că are de trecut prin asta", a scris pe Twitter Ellen DeGeneres, transmiţând totodată artistei şi familiei sale toată dragostea ei.

Fost star Disney, Lovato a dezvăluit că a suferit de dependenţe de diverse substanţe, printre care alcool şi droguri, de depresie şi de tulburări de alimentaţie şi că s-a automutilat. Într-un documentar din 2012, "Demi Lovato: Stay Strong", ea a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

În urmă cu o lună, artista a lansat piesa "Sober", în care sugera că a recidivat.

Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani, deşi părea o fetiţă veselă pe când juca în "Barney and Friends", alături de Selena Gomez.

Lovato, a cărei carieră include şi un rol în serialul de succes "Glee", dar şi unul de jurat în emisiunea concurs "The X Factor", a părut în ultimii ani că şi-a revenit, notează Mediafax.
Albumul său lansat în 2015, "Confident", a fost nominalizat la premiile Grammy.

Artista militează pentru drepturile comunităţii gay, dar şi pentru controlul armelor de foc.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod