Primul mesaj publicat de Demi Lovato, după ce a fost spitalizată de urgență: „Am nevoie de timp pentru a mă vindeca“

Cântăreaţa şi actriţa americană a făcut prima declaraţie după ce a fost internată în spital, în urma unui presupus abuz de droguri.

Demi Lovato a fost dusă de urgenţă la spitalul Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 24 iulie. Duminică, vedeta în vârstă de 25 de ani a postat pe contul său de Instagram un mesaj de mulţumire adresat familiei şi medicilor care au îngrijit-o. "Am fost întotdeauna transparentă despre peripețiile mele cu dependenţa. Ceea ce am învăţat e că această boală nu este ceva ce dispare sau păleşte cu timpul. Este ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi cu care nu am terminat", a scris Lovato în mesajul său, citat de Daily Mail.

"Fără ei nu aş mai fi fost aici scriind această scrisoare pentru voi toţi"
, a mărturisit artista.

"Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca şi a mă concentra (...) pe drumul spre recuperare. Dragostea pe care mi-aţi arătat-o cu toţii nu va fi niciodată uitată. (...)Voi continua să lupt. Demi.", a scris ea. Totodată, ea a scris că îi mulțumește lui Dumnezeu "că este în viaţă".

Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital pe 24 iulie. A doua zi, site-ul TMZ a publicat o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă în care cineva spune că Lovato era lipsită de cunoştinţă şi că i se administra Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.
Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spunea că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum anunțase TMZ.

Tabloidul online american a citat surse care susțineau că Demi a refuzat să indice ce droguri a luat, în timp ce surse din poliţie au declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite astfel de substanţe în locuinţa cântăreţei.

6 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod