Primul mesaj publicat de Demi Lovato, după ce a fost spitalizată de urgență: „Am nevoie de timp pentru a mă vindeca“

6 August 2018
Cântăreaţa şi actriţa americană a făcut prima declaraţie după ce a fost internată în spital, în urma unui presupus abuz de droguri.

Demi Lovato a fost dusă de urgenţă la spitalul Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, pe 24 iulie. Duminică, vedeta în vârstă de 25 de ani a postat pe contul său de Instagram un mesaj de mulţumire adresat familiei şi medicilor care au îngrijit-o. "Am fost întotdeauna transparentă despre peripețiile mele cu dependenţa. Ceea ce am învăţat e că această boală nu este ceva ce dispare sau păleşte cu timpul.

Este ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi cu care nu am terminat", a scris Lovato în mesajul său, citat de Daily Mail.

"Fără ei nu aş mai fi fost aici scriind această scrisoare pentru voi toţi"
, a mărturisit artista. "Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca şi a mă concentra (...) pe drumul spre recuperare.
Dragostea pe care mi-aţi arătat-o cu toţii nu va fi niciodată uitată. (...)Voi continua să lupt. Demi.", a scris ea. Totodată, ea a scris că îi mulțumește lui Dumnezeu "că este în viaţă"
.

Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital pe 24 iulie.
A doua zi, site-ul TMZ a publicat o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă în care cineva spune că Lovato era lipsită de cunoştinţă şi că i se administra Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee. Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spunea că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum anunțase TMZ.

Tabloidul online american a citat surse care susțineau că Demi a refuzat să indice ce droguri a luat, în timp ce surse din poliţie au declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite astfel de substanţe în locuinţa cântăreţei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod