Prima zi de școală: Catherine Zeta Jones și-a cazat băiatul la cămin

Actrița i-a urat succes fiului ei înainte de a-l lăsa în camera de cămin

 

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito și au devenit părinții lui Dylan în august 2000. Trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.

Michael Douglas mai are un copil, Cameron, în vârstă de 39 de ani, din primul mariaj.

Actorul a devenit bunic în decembrie anul trecut, când s-a născut fiica lui Cameron, Lua Izzy.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas s-au despărțit în august 2013 și au fost în pragul divorțului după ce amândoi au trecut printr-o perioadă dificilă. Actorul a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod