Prima zi de școală: Catherine Zeta Jones și-a cazat băiatul la cămin

de Daniel Dumitrescu, 4 Septembrie 2018

Actrița i-a urat succes fiului ei înainte de a-l lăsa în camera de cămin

 

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito și au devenit părinții lui Dylan în august 2000. Trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.

Michael Douglas mai are un copil, Cameron, în vârstă de 39 de ani, din primul mariaj. Actorul a devenit bunic în decembrie anul trecut, când s-a născut fiica lui Cameron, Lua Izzy.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas s-au despărțit în august 2013 și au fost în pragul divorțului după ce amândoi au trecut printr-o perioadă dificilă.

Actorul a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod