Prima zi de școală: Catherine Zeta Jones și-a cazat băiatul la cămin

Actrița a trecut prin emoțiile unei mame obișnuite: ea și-a ajutat fiul de 18 ani să se mute în camera de cămin înainte de prima zi de școală.

Chiar dacă este o vedetă la Hollywod, Catherine Zeta Jones trece prin aceleași emoții pe care le încearcă o mamă obișnuită în prima zi de studenție a copilului ei. Duminică, actrița și-a ajutat fiul să se instaleze în camera de cămin în care va locui în perioada studiilor.


Câștigătoarea premiului Oscar a publicat pe Instagram o înregistrare video alb-negru a momentului în care băiatul ei de 18 ani, Dylan, se mută în camera sa de cămin de la Brown University on Rhode Island. Soțul vedetei, actorul Michael Douglas, în vârstă de 73 de ani, și fiica lor, Carys (15 ani), au fost, de asemenea, prezenți la acest eveniment emoționant din viața lui Dylan, ajutându-l să se instaleze în noul "domiciliu".

Zâmbitor și încrezător, liceanul era foarte mândru de camera lui, mândru că pe unul dintre pereți avea un poster al trupei Rolling Stones, relatează Entertainment Tonight.



Zeta Jones a surprins și momentul emoționant în care sora lui Ryan își ia la revedere de la el și a adăugat câteva imagini vechi de când băiatul ei era un bebeluș.

Actrița a glumit despre următoarea etapă din viața fiului ei: "Am țopăit de fericire în dimineața asta. E plin de bucurie, așa cum sunt și eu! Mi-ar plăcea să încep și eu școala! Fantastic! Bucură-te de fiecare secundă #thejoyoflearning", a scris ea pe Instagram.

"Să înceapă studiile! Te iubesc, Dylan.
Succes în noul și interesantul capitol din viața ta"
, a mai scris vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod