Prima poză cu băiețelul Shakirei, postată pe Twitter de logodnicul ei

Prima fotografie cu bebelușul celebrei cântărețe este mai neconvențională. Tatăl său, Gerard Pique, i-a pozat doar piciorușele încălțate cu ghetuțe sport Nike personalizate cu numele micuțului, Milan. Într-o zi, e posibil ca aceste picioare să fie mai valoroase decât cele ale tatălui său, fotbalist la FC Barcelona.

"Picioarele lui Milan!", a scris bucuros Gerard Pique pe pagina lui de Twitter, parcă abia așteptând să schimbe câteva pase cu fiul său.

Cântăreaţa columbiană Shakira (35 de ani) şi fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, au anunţat, marţi seară, pe Twitter, naşterea primului lor copil, într-un spital din capitala Cataluniei.

"Suntem fericiţi să anunţăm naşterea lui Milan Pique Mebarak, fiul Shakirei Mebarak şi al lui Gerard Piqué, născut la 22 ianuarie, la ora 21.36 (20.36 GMT) la Barcelona, în Spania", au scris cei doi pe reţeaua de socializare.

Milan cântăreşte trei kilograme, iar "mama şi fiul sunt perfect sănătoşi", au afirmat cei doi părinţi. "Numele Milan (pronunțat MEE-lahn) înseamnă drag, iubit șli grațios în slavă; în imperiul roman, înseamna pasionat, laborios; iar în sanscrită, unire...", au explicat ei.



"Ca şi tatăl lui, Milan a devenit un membru al clubului de fotbal FC Barcelona, încă de la naștere", au scris Shakira și Gerard Pique.

Cotidianul catalan Sport a precizat că naşterea a avut loc prin cezariană, la clinica Teknon din Barcelona. Potrivit unui alt ziar spaniol, El Mundo Deportivo, cântăreaţa a sosit la centrul medical în jurul orei locale 18.30 (17.30 GMT).

"Vă rog să vă rugaţi pentru mine în această zi atât de importantă din viaţa mea", a scris Shakira pe Twitter în cursul serii de marți.



Cuplul anunţase în septembrie 2012 că artista columbiană este însărcinată cu primul ei copil.



Cu puţin timp înainte de fericitul eveniment, cântăreaţa şi iubitul ei au decis să pozeze semi-dezbrăcați, într-o campanie care face parte dintr-o iniţiativă a UNICEF.
Shakira a pozat doar în sutien și fustă, urmând modelul altor vedete, precum Demi Moore și Britney Spears, care au pozat cu puţin timp înainte să nască. Cântăreaţa columbiană a decis să nu pozeze pentru coperta unei reviste şi a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter.

Împreună cu UNICEF, cântăreaţa şi fotbalistul duc o campania pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebeluşii ce vor ajunge pe lume în ţările defavorizate. "După cum ştiţi, curând vom întâmpina venirea pe lume a primului nostru copil. Pentru a sărbători acest lucru, am organizat o petrecere virtuală împreună cu UNICEF. Când vom primi cadouri pentru copilul nostru vom ajuta bebeluşii care trăiesc în condiţii sărace în lume", a scris Pique cu câteva zile înainte de a deveni tătic.

"Vrem să vă mulţumim anticipat şi suntem foarte bucuroşi că putem conta pe ajutorul vostru. Orice părinte care aşteaptă sosirea unui copil împărtăşeşte aceleaşi speranţe şi dorinţe pentru el ca şi noi. Dar nu toţi au aceleaşi posibilităţi. Împreună putem schimba asta", a continuat Shakira.

Portretele au fost realizate de artistul Jaume de Laiguana.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod