Prima "nuntă" a lui Clooney: Cum arăta starul în costum de mire, la 19 ani

Toată lumea știe că actorul se află acum la al doilea său mariaj. O fotografie din 1981 arată însă că el a trecut printr-o căsătorie de probă.
Cunoscut ca un burlac convins, George Clooney a surprins când a anunțat că se însoară. Mai ales că toată lumea se aștepta ca fericita să fie o vedetă de la Hollywood, nu o avocată specializată în drept internațional. Amal Alamuddin este însă dintr-un alt "aluat", e o femeie specială, care nu se încadrează în șabloanele showbiz-ului și tocmai asta l-a cucerit pe actorul american după o lungă perioadă în care acesta a evitat să mai facă legământul suprem cu o femeie, deși a avut numeroase relații.

Eșecul primului său mariaj părea că l-a lecuit pe Clooney de tentația angajamentului civil.
Dar, înainte de căsnicia cu actrița Talia Balsam și înainte de a deveni unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, el a mai îmbrăcat o dată costumul de nuntă. O fotografie alb-negru, care nu a mai fost publicată vreodată, îl arată pe George Clooney alături de "mireasa" lui, Lisa Collins, pe vremea când avea 19 ani, în orașul său natal, Covington, din statul american Kentucky.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, a fost o ceremonie falsă, pentru promovarea unui magazin modest, McAlpin's, care vindea costume și rochii de mirese, în care lucra tânărul George Clooney, pe atunci în vârstă de 19 ani.


Deși multe femei ar fi topite de plăcere să se mărite cu George, "soția" lui de atunci a declarat că n-a fost o experiență fericită. "Eram disperată să treacă mai repede ziua aia. M-am enervat că trebuia să fac asta, pentru că mama vorbise să pozez, iar el nu era faimos atunci", s-a destăinuit Lisa, care pe atunci lucra și ea la McAlpin's.

În acordurile muzicii clasice, Lisa Collins și George Clooney au făcut câțiva pași în fața mai multor femei care doreau să se căsătorească și își căutau ținute de nuntă.
Totul a durat cam o oră. "M-a însoțit pentru câțiva pași în jurul unei fântâni, în fața unor potențiale mirese", a povestit Lisa.
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod