Prima iubire, la 15 ani: Fiica modelului Cindy Crawford, în braţele unui băiat

Imaginea cu care fiica modelului Cindy Crawford a provocat o controversă


Cu câteva zile înainte, fiica lui Cindy a atras atenţia cu o imagine cam îndrăzneaţă pe care a publicat-o pe contul său de Instagram, stârnind o controversă. Kaia s-a pozat în baie, doar în halatul de baie care îi atârna pe umeri şi îi lăsa la vedere decolteul, într-o ipostază sexy. "Sunt tristă să văd această imagine", a comentat cineva pe reţeaua de socializare. "Ca mamă, aş fi extrem de dezamăgită şi nervoasă...

unde eşti Cindy? Poate dacă am începe să ne tratăm fetele ca pe nişte fete şi nu femei, atunci nu s-ar mai grăbi atât de mult să îşi expună corpul", a scris altcineva.

Remarcată pentru asemănarea fizică izbitoare cu mama sa, Kaia Gerber a pozat la 10 ani pentru o Versace, dar Cindy Crawford a oprit debutul în modă al Kaiei la doar o lună după lansarea acelei campanii, susţinând că aceasta a prea tânără. La 13 ani, Kaia s-a întors în industrie, semnând un contract cu agenţia IMG Models, după ce a primit primul rol de actriţă.

Două luni mai târziu, adolescenta a debutat cu un pictorial publicat de Vogue, iar la 14 ani a pozat pentru campania brandului de bijuterii Chrome Hearts şi a apărut pentru prima oară pe coperta Vogue, în ediţia franceză, într-o imagine realizată de celebrul fotograf Mario Testino.

Cariera tinerei este în plină ascensiune acum: ea a participat la campanii pentru parfumul Daisy realizat de Marc Jacobs şi pentru produse de îngrijire lansare de Alexander Wang şi Penshoppe.

Kaia a apărut în pictoriale publicate de Interview, CR Fashion Book, Pop magazine, Teen Vogue şi Chrome Hearts magazine, dar şi pe coperta Love magazine.
Fratele ei, Presley Gerber, în vârstă de 17 ani, este, de asemenea, model.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod