Prima doamnă. E fericită sau nu Carmen Iohannis în noua sa experienţă de viaţă?

Soţia preşedintelui României a decis să se întoarcă la catedră. Care este semnificaţia unui astfel de gest şi ce spune despre acomodarea ei la Cotroceni

Carmen Iohannis se întoarce la Sibiu pentru a preda engleza la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr. Acest lucru se întâmplă la opt luni după mutarea la Bucureşti, unde şi-a însoţit soţul care a devenit preşedintele României.

Carmen Iohannis a stârnit de la început diferite controverse, principala fiind cea legată de lungimea fustelor şi a rochiilor. Profesoara din Sibiu de 55 de ani este o femeie slabă, care ţine la silueta ei, face sport şi are picioare frumoase. Încă din campania electorală, stilul ei vestimentar a pus în evidenţă frumuseţea membrelor inferioare.

3 Septembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Livia pe 4 Sep 2015, 13:51
    indatorirea alesilor

    Dar pe cine interesează fericirea ei? Că nu pentru a fi ei fericiţi a primit Iohannis voturile!

    0
    0

  • Silvana pe 3 Sep 2015, 17:31
    Doamna Iohannis

    Este foarte bine că revine la catedră și nu renunță la activitatea dumneaei. Cred că, fiind independentă, se va simți mai confortabil la catedră, înconjurată de colegii dumneaei și de elevi.

    1
    2

  • Dana pe 3 Sep 2015, 15:30
    degeaba

    Aceasta doamna (insa nicidecum, "prima doamna") este degeaba, de aproape 1 an, in aceasta postura. Ne toaca banii aiurea, pe hotarari personale care nu au nicio legatura cu mai binele tarii. Iar daca vrea sa promoveze, chipurile, educatia, o putea face si la Bucuresti; nu cred ca nu se gaseau 9 ore la vreo scoala din Bucuresti, ca sa "pastreze legatura", doamna Iohannis, cu educatia. In momentul cand sotul doamnei a candidat, nu stiau ca principalele institutii ale statului sunt la Bucuresti? Naveta aceasta costisitoare la Sibiu nu face decat sa ne ia inutil din bani, care puteau fi folositi, de exemplu, pentru educatie. Si inca ceva: sper ca in tara asta mai poti sa-ti exprimi un punct de vedere, fara sa apara criticile postacilor de serviciu, cu "frustrarile"! Avem dreptul la o opinie personala, cu sau fara frustrari!!

    3
    2

  • Sara pe 3 Sep 2015, 14:03
    Maria Ionescu si Prima Doamna

    Maria Ionescu, aceasta apostrofare a lui Carmen Iohannis cu consoartă răsfăţată care nu reuşeşte să se adapteze la rigorile poziţiei oficiale, mi se pare de prost gust din partea ta...nu stiu ce viata ai , sau ce studii ai...probabil nu multe studii si o viata plina de frustrari daca nu intelegi ca doamna Carmen Iohannis poate nu vrea pur si simplu sa renunte la cariera ei de-o viata, fiind o femeie independenta din punct de vedere al carierei...independenta si moderna...nefiind o casnica necuvantatoare ca madam basescu, nici invizibilă ca Nina Iliescu, nici politician-om de afaceri promovata de tatuca, ca Daciana Sarbu...poate vrea sa-si urmeze acest drum, facandu-si datoria si ca Prima Doamna acolo unde protocolul o cere.Oricum criticile vin numai din partea acolitilor lui Vioreell care nu stie sa piarda si mai ales dupa ce Presedintele i-a cerut Demisia, cand a inceput o campanie furibunda de denigrare a lui Carmen Iohannis. Marsav si securistic comportament din partea TeVeUrilor lui ponta...iata-l tocmai din nou la DNA , chiar in timp ce scriu!!!! Asta este mult mai costisitoare, din partea statului si o mare pata , nicidecum,navetalui Carmen Iohannis.

    3
    7

  • daciana pe 3 Sep 2015, 13:22
    dezastru

    nu puteti inceta cu apelativul de "prima doamna"??

    7
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod