Prețul unui corp perfect la 51 de ani: Elle Macpherson plătește prin muncă abaterile de la dietă

Elle are o truc care o ajută să se menţină în formă: mişcarea zilnică


Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi. Modelul australian se despărţise de Jeffrey Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.

Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Vedeta australiană are doi fii dintr-o relaţie anterioară, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Flynn Alexander Busson, în vârstă de 16 ani, şi Aurelius Cy Andrea Busson, în vârstă de 11 ani.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).
Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod