Prețul succesului: Victoria Beckham, pierderi uriașe în modă

Victoria Beckham a pierdut bani anul trecut, dar privește cu încredere spre viitor


Victoria Beckham a declarat că ține atât de mult la ceea ce face, încât consideră brandul de modă al cincilea său copil: "Ceea ce am reușit în zece ani e mai mult decât am visat. Mă simt de parcă fac asta de o viață. Trăiesc și respir pentru acest brand șapte zile pe săptămână: nu iau pauză niciodată, nu plec în vacanță și nu-mi închid telefonul și mailul. Acesta e al cincilea meu copil", a spus ea.

Privind spre începutul activității de design, vedeta a adăugat: "Era un anumit mod în care se făceau lucrurile în industrie...

Știam că există reguli și voiam să le respect, dar voiam să fiu întreprinzătoare și să găsesc moduri diferite de a face lucrurile. Eram un star pop transformat în designer de modă și nu doream să fac lucrurile la fel cum le făcea oricine. Și probabil pentru că am fost un pic naivă, nu m-am temut să iau aceste provocări în felul meu."

"Au fost momente mărețe pe acest drum, premii câștigate, vânzări bune, dar pentru mine, să am succes e un lucru, iar să-l păstrez este ceva complet diferit.
Țin capul plecat tot timpul și rămân concentrată pe ce urmează"
, a mai spus ea.

Născută la 17 aprilie 1974, Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Ea a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Vedeta s-a lansat în modă în 2008, iar de la acel moment creaţiile ei au fost purtate de nume ca Julianne Moore, Jessica Chastain, Gal Gadot, Ruby Rose şi Nikki Reed.

În 2011, fosta cântăreață a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului, iar în 2015 brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

În aprilie 2017, Victoria Beckham a fost decorată de prinţul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod