Tratamentul bizar de frumusețe pe care îl urmează Victoria Beckham: Vedeta dă 1.350 de euro pe o cremă făcută din sângele ei

Crema hidratantă pe care o folosește vedeta în vârstă de 42 de ani este creată din celulele și din sângele ei și oferă multiple beneficii.

Victoria Beckham a anunțat printr-o postare pe Instagram Stories că folosește o cremă creată de Dr Barbara Sturm, preferata celebritățlor pentru invenția sa, "tratamentul facial vampiric". Designerul a publicat fotografia unui recipient și a scris alături: "Săptămâna asta voi folosi aceste produse create de Dr. Barbara Sturm".

Vedeta a pozat și un tub de cremă hidratantă și le-a explicat fanilor: "@drbarbarasturm mi-a luat sânge și a creat factori de vindecare din celulele mele, cu proprietăți foarte puternice antiinflamatorii și regenerative."

Deși are o piele strălucitoare și tonifiată, ceea ce se poate vedea în selfie-urile sale, Victoria nu lasă niciun detaliu la întâmplare și folosește numeroase produse cosmetice pentru a-și întreține tenul.

"După ce dorm cu masca (ceea ce nu-i prea amuzant și cam simți cum se strânge pe față), pielea mea se simte minunat! Superhidratată și curată! Și foarte ușoară!", a scris ea.

Dr. Babara Sturm este preferată de celebritățile atrase de tratamentul cu produse pe bază de sânge, numit "vampire facials", pe care ea l-a conceput. Crema hidratantă a fost creată după ce, la un consult inițial, Victoriei i s-a luat sânge cu o seringă în care se află câteva mărgele din metal, printre care se strecoară sângele, astfel că, deși e scos din corp, acesta are aceleași condiții ca în vene. În timpul acestui proces se produc proteinele IL-1 și TGF-beta care au proprietăți benefice, scrie Daily Mail.


Anunțul Victoriei vine după ce săptămâna trecută i-a oferit fiicei sale, Harper, în vârstă de numai șapte ani, un tratament facial. Designerul a postat o înregistrare video pe contul său de Instagram, urmărit de 23,9 milioane de admiratori, în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție. Cosmeticiana Barbara Sturm îi șterge cu grijă fața fetiței, ce pare complet relaxată. "Tratament facial Baby cu @drbarbarasturm", a scris Victoria pe imaginile video. "Trebuie să folosim produse curate pentru copiii noștri!", a adăugat ea. Designerul nu a precizat ce produse au fost folosite pentru tratamentul fetiței.

În ianuarie 2018, Victoria Beckham a dezvăluit că foloseşte zilnic produse de îngrijire a pielii care costă 735 de euro şi produse de machiaj în valoare de 415 euro.
La acestea se adaugă produse pentru corp de 140 de euro şi cele de îngrijire a părului, în valoare de 74 de euro. În total, soţia fostului fotbalist David Beckham folosește zilnic produse de frumusețe care costă 1.364 de euro.

Victoria Beckham a mărturisit că viaţa agitată din perioada în care cânta în trupa Spice Girls a avut efecte distructive asupra tenului ei, când se confrunta cu acneea, dar după ce şi-a întemeiat o familie şi-a schimbat stilul de viaţă, iar pielea sa nu a mai avut de suferit. "Aveam un ten dificil când eram tânără şi era tot timpul acoperit de coşuri şi alte lucruri de genul ăsta. Din fericire, nu mai trebuie să-mi fac griji.
Cu timpul, afli ce e bine pentru tine. Şi, ştiţi, am încercat câteva look-uri interesante în perioada Spice Girls. Acum, am atât de multe poze şi apariţii pe covorul roşu încât am învăţat atâtea despre frumuseţe şi stil doar uitându-mă la fotografiile mele"
, a spus ea pentru Into The Gloss.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod