Prețul frumuseții: Kim Kardashian suferă pentru un ten perfect

Cum era zicala? Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Ei bine, mai e ceva: obrazul subțire și cu durere se ține. Kim Kardashian e în stare de orice pentru a avea tenul perfect. După tratamentul facial cu sânge, ea a suportat înțepăturile în față la o ședință de acupunctură.

Starleta americană apelează des la tratamente cosmetice extreme. De data aceasta, ea a ales o tehnică tradițională - acupunctura. Deși dureroasă, această practică veche chinezească are efecte pozitive demonstrate științific asupra organismului, iar Kim a îndurat cu stoicism toate neplăcerile pentru a se bucura de rezultate.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a postat pe Twitter o imagine în care este surprinsă cu mai multe ace înfipte în față, gât și urechi. "Oh, atât de relaxant...", a scris ea despre senzația pe care a avut-o după ce acele au început să-și facă efectul.

Acupunctura este recomandată pentru femeile însărcinate, ca soluție pentru evitarea medicamentelor, în tratarea grețurilor de dimineață și a stresului, notează Daily Mail.

Însărcinată în luna a cincea, vedeta care susține sus și tare că nu a făcut niciun facelift avea toate acele înfipte doar în față, gât și urechi, ceea ce arată că ea ține cu orice preț să aibă un chip perfect și că e dispusă să facă orice pentru asta, notează Daily Mail.

Martha Lucas, o specialistă în acupunctură din Colorado, spune că această tehnică este o alternativă foarte bună pentru femeile care își doresc să evite operațiile estetice. "Acupunctura are darul de a elibera energia. Când acele - aproximativ 30 sau 40 - sutn aplicate pe corp sau pe față este stimulată producția de colagen și elastin, ceea ce ajută pielea să arate întinsă și strălucitoare. Ajută corpul să arate mai tânăr", a explicat ea pentru site-ul WebMD.

Kim a mai experimentat tratamente de frumusețe extreme, chiar bizare. Într-un episod recent al reality show-ului "The Kourtney And Kim Take Miami", vedeta a fost supusă unei terapii faciale în care s-a folosit chiar sângele ei, extras cu o seringă din braț. Sângele a fost aplicat apoi cu nouă ace mici, asemănătoare celor folosite în acupunctură.



Kim s-a plâns atunci că tratamentul e dureros și a precizat că nu va mai face niciun tratament facial dacă doare la fel. Se pare că între timp s-a răzgândit și a început să-i placă durerea.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod