Carrie Fisher

Premoniţie incredibilă: Carrie Fisher și-a prezis moartea

Actrița care a încetat din viață în urma unui infarct în avionul care a o transporta de la Londra la Los Angeles, în decembrie anul trecut, știa când va muri.
Carrie Fisher a scris pe o carte poștală care o înfățișa ca prințesa Leia că va muri înainte de februarie 2017, relatează publicaţia Sunday Times. Dezvăluirea a fost făcută de cântărețul britanic James Blunt, 42 de ani, care a locuit în casa vedetei din "Star Wars" în perioada când a înregistrat primul său album "Back to Bedlam".

"Carrie a lipit vederea în care apărea ca prințesa Leia pe ușa camerei mele cu data nașterii și a morții sale. Îmi amintesc impresia puternică pe care mi-a făcut-o această poză pentru că mi s-a părut prea curând", a declarat Blunt.

Actrița l-a invitat pe Blunt să stea în casa ei în timp ce el lucra la înregistrarea albumului său, după ce s-au cunoscut la niște prieteni din Los Angeles.
Blunt a înregistrat marile sale succese, precum "Goodbye My Lover", la pianul pe care Carrie Fisher îl ținea în sala de baie.

Cei doi au fost prieteni timp de un deceniu, iar Carrie spunea glumind că este mama americană a lui James și i-a botezat copilul artistului.

Vedeta din superproducţia SF "Star Wars" a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani, pe 27 decembrie, la câteva zile după ce a suferit un infarct în timp ce se afla în avion, într-o cursă de la Londra spre Los Angeles.


După o săptămână a murit şi mama sa, Debbie Reynolds, în vârstă de 84 de ani. Cele două actrițe au fost înmormântate în aceeași zi.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod