Premiile Gopo 2014: Cele mai sexy vedete. Cum au fost îmbrăcate

Luni seara, la cea de-a opta ediţie a Premiilor Gopo, vedetele din lumea filmului au strălucit pe covorul roşu de la Opera Nationala. Dana Rogoz, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Laura Cosoi sunt doar câteva dintre prezenţele de la gală care au impresionat prin ţinute elegante.

Marele câştigător al serii a fost filmul "Poziţia copilului", cel care a obţinut şi Ursul de Aur în urma cu 2 ani. Cu acest film, Călin Peter Netzer a câştigat trei dintre cele mai importante trofee ale serii, pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Însă nu doar câştigătorii au fost în centrul atenţiei. Iată cele mai sexy vedete care au păşit pe covorul roşu!

Sursă foto: Teodora Maftei Photography / procinema.ro
1 din 10

Dana Rogoz

Deşi a născut un băieţel la începutul acestei luni, silueta Danei Rogoz arată impecabil. Vedeta a purtat o superbă rochie Mariei Lucia Hohan, accesorizată cu cercei şi clutch vintage şi sandale Why Denis.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 26 Mar 2014, 07:02
    din pacate...

    ...n-au nici un pic de stralucire ! Comparati cu poze de la "Oscar" sau "Glob..' ,si vedeti ca americancele nu sunt mai frumoase,dar arata splendid. Se si straduiesc,cheltuie bani pe machiaje si coafuri profesionale,isi mai dau un bronz etc...Fetele noastre...sterse...,rochii destul de banale sau nepotrivite cu formele,unele muult prea lungi..Concluzia mea ?----Suntem departe ! (nu ca ar interesa pe cineva...).

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod