Premiera la Maratonul International Bucuresti: Diana Stirbu va alerga cu ghete de kangoo jumps!

Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps, isi va oferi de ziua ei de nastere un cadou special: pe 5 octombrie, va alerga la Maratonul International Bucuresti incaltata cu ghete de kangoo jumps. Mai mult, Diana va face parte din „Team Hope”, proiectul caritabil al „Hope and Homes for Children Romania” si va alerga pentru a acorda o sansa celor peste 8000 de copii institutionalizati din Romania.
”Am ales sa ma inscriu la maraton pentru ca imi face placere sa fac bine! In plus, intotdeauna am avut o legatura speciala cu copiii. Chiar in aceasta toamna dezvolt si o grupa kangoo jumps pentru ei, pentru ca rata obezitatii in randul copiilor din Romania a crescut mult”, spune Diana.

Cat priveste alegerea de a parcurge cursa in ghete de kangoo, aceasta reprezinta o premiera la Maratonul International Bucuresti, dar si in viata Dianei, care insa a mai alergat la trei maratoane pana acum.

”Ghetele kangoo jumps au trei kilograme impreuna.
Cursa nu este mai usoara, dar este mai interesanta. Imi doresc sa alerg la maraton cu ghetele kangoo jumps pentru ca ar fi prima data cand as face acest lucru. Cu drag as recomanda si celorlalti participanti sa alerge la acest maraton pe ghete. Daca se antreneaza pentru maraton, cu siguranta capata rezistenta si cursa ar fi una inedita. In plus, sariturile dau o stare de bine pentru ca se elibereaza edorfine”
, explica Diana.

Nu este insa pentru prima data cand Diana Stirbu incearca sa ajute copiii si sa-i apropie de sport: „Am facut antrenamente kangoo jumps odata pe saptamana timp de o luna pentru membrii unui centru defavorizat.
Majoritatea erau baieti si imi amintesc cu drag ca s-au integrat repede si le-a placut acest gen de miscare”
, spune Diana.
16 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod