Prea puternice pentru sexul slab: Sportivele cu trup de bărbat îşi apără feminitatea

Atleta americană crede că nicio femeie nu ar trebui să aibă de suferit pentru felul în care arată


Natasha Hastings, din Statele Unite, are 29 de ani şi este medaliată olimpică cu aur la atletism, în probele de sprint. Ea are un corp pentru care multe femei trebuie să meargă zilnic la sală şi care îi este absolut necesar pentru timpii extraordinari pe care îi obţine pe pistă. Dar, în acelaşi timp, corpul ei a provocat şi comentarii răutăcioase. "Mi-era ruşine de mine la liceu. Am fost hărţuită pe motiv că arătam ca un băiat, fiindcă eram prea musculoasă, chiar şi înainte de a începe să merg la sală. Am avut mereu un corp atletic. Şi acum mai aud pe unii spunând <<Oh, ia uite, arăţi ca un băiat, n-ai sâni>>", a povestit Natasha.



Cu timpul, atleta s-a obişnuit cu astfel de observaţii şi şi-a văzut de drumul ei spre succes. Victoriile au întărit-o şi i-au confirmat că nu-i nimic în neregulă cu ea. Natasha continuă să creadă că nicio femeie nu ar trebui să se simtă ruşinată de corpul săuj, chiar dacă nu este un star al atletismului, pentru că nicio femeie nu are un corp perfect, crede ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 17 Aug 2015, 12:42
    articol

    ....Și articolul e scris de un barbat. Drăgut!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod