Poza care l-a enervat pe Prințul William când era adolescent: Toată clasa a râs de el când imaginea topless cu Prințesa Diana a apărut în ziar

Diana l-a întreabat pe Nicholas Coleridge dacă i se pare că are sânii mici


Pozele topless ale femeilor din viața lui au continuat să-i provoace neplăceri lui William. În 2017, prințul a cerut despăgubiri de 1,4 milioane de lire sterline (1,5 milioane de euro) după ce în 2012 revista franceză Closer a publicat imagini topless cu soția lui, Kate Middleton.

Fotografiile au fost făcue în septembrie 2012, în timp ce William și Kate se relaxau pe terasa unui castel din sudul regiunii Provence care îi aparține lui Earl de Snowdon, vărul prințului.

Obiectivele dotate cu lentile foarte puternice au surprin-o pe Kate când purta doar bikini.

Una dintre imagini, în care William apărea în timp ce îi întindea crema solară pe spate soției sale, l-a deranjat pe acesta în mod special, notează Daily Mail. Ducele de Cambridge a spus atunci că fotografiile au fost cu atât mai dureroase cu cât îi aminteau de modul în care a murit mama lui, fugărită de paparazzi, cu 20 de ani în urmă, la Paris.

Publicarea imaginilor a declanșat o reacție puternică în Marea Britanie, unde toate organizațiile de presă, inclusiv tabloidele, au decis să le boicoteze.
A doua zi, William, foarte furios, anunța că a declanșat acțiunea juridică împotriva revistei Closer.

În acel an, publicația franceză a fost obligată să achite despăgubiri de 92.000 de lire sterline (103.000 euro) pentru publicarea imaginilor topless cu ducesa Katherine. Suma a fost un record pentru nivelul despăgubirilor impuse vreodată presei franceze în astfel de cazuri, dar reprezenta doar o parte din cele 1,5 milioane de euro cerute de Prințul William.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod