„Pompa“ sexy: Fosta soţie a lui Eddie Murphy a blocat benzinăria

de Daniel Dumitrescu, 19 Noiembrie 2017

Nicole Murphy a blocat activitatea în benzinărie cu rochia ei sexy


În schimb, Eddie Murphy este tatăl a nouă copii. Pe lângă cei din mariajul cu Nicole, el mai are doi băieţi cu fosta parteneră, Paulette McNeely - Eric (28 de ani) şi Christian (26 de ani).
El mai are o fetiţă, Angel Iris, o fetiţă în vârstă de nouă ani, cu fosta membră a trupei Spice Girl, Mel B, şi încă una, Izzy (un an), cu actuala parteneră, modelul australian Paige Butcher, în vârstă de 34 de ani.

După mariajul cu Nicole, actorul în vârstă de 56 de ani a şocat pe toată lumea, declarând că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său.
Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fiica.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood. Starul a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar.

Tot el are, însă, la activ şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje, notează Mediafax.

Nicole Murphy a declarat recent, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, că se află în căutarea unei relaţii. "Vreau să fiu cu cineva care e deştept, căruia îi place să se distreze şi care arată bine", a spus ea deschis. Şi pentru că probabil i s-a părut că lista pretenţiilor e prea mică, ea a adăugat: "Şi să aibă un corp drăguţ. Măcar un corp decent. Nu trebuie să le aibă pe toate, dar măcar să arate decent."


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod