Piţurcă joacă tare! A dat-o din nou în judecată pe Vica Blochina

Deşi părea că a obţinut victoria în disputa cu Piţurcă, Vica tot nu se poate bucura liniştită de banii acestuia


Potrivit site-ului citat, Victor Piţurcă va invoca faptul că a rămas fără angajament după ce a terminat contractul cu Al-Ittihad, în iunie 2015, profitând de pauza de activitate pentru a susţine că nu mai are posibilităţi să plătească pensia alimentară de 12.000 lei. Aşa se şi explică introducerea acţiunii la secţiunea "urgenţe", antrenorul putând semna apoi, la finalizarea procesului, care se va desfăşura în procedura rapidă, cu una dintre echipele care i-au făcut deja oferte.

Dacă el va semna un contract cu altă echipa, iar Vica se va adresa din nou justiţiei, cerând mărirea pensiei alimentare în funcţie de noul salariu al fostului iubit, procedurile juridice pot dura luni sau chiar ani.

În plus, antrenorul s-ar putea folosi de tertipuri financiare sau de strategii avocăţeşti pentru a nu plăti banii pe care îi cere Vica Blochina, notează wowbiz.ro.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juvetele de Duba pe 28 Oct 2015, 18:42
    javascript:comment_add()

    ... bata-l vina de javascript revin cu intrebarea: starurile in Romania sunt scutite de taxe si impozite?

    0
    0

  • Juvetele de Duba pe 28 Oct 2015, 18:40
    Cu aspectul...

    ...sta destul bine, precum si cu veniturile. Dar banii pe care Vica Blochina ii incaseaza lunar sunt sau nu impozitati, la ea sau la (ex)amantul Pitzy? sau, starurile in Romania sujavascript:comment_add()nt scutite de taxe si impozite.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod