Pink își vinde casa de pe plajă la numai trei luni după ce a cumpărat-o. Cere 14,9 milioane de dolari

Pink a scos la vânzare vila de pe plaja din Malibu cu prețul de 14,9 milioane de dolari. A cumpărat-o în urmă cu numai trei luni, cu 13,7 milioane de dolari.
Proprietatea are patru dormitoare, plajă privată și o priveliște de invidiat.

Cântăreața în vârstă de 42 de ani, care este căsătorită din 2006 cu Carey Hart, a pus casa în vânzare cu prețul de 14,995 milioane de dolari, cu 1,3 milioane mai mult decât prețul cu care a cumpărat-o în luna iunie.

Pink a dus un adevărat război al ofertelor pentru a cumpăra vila cu patru dormitoare situată pe plajă, care i-a aparținut cântărețului Barry Manilow. Ea a plătit cu 200.000 de dolari mai mult decât prețul cerut pentru a obține proprietatea.

Citește și: Jake Gyllenhaal, îndrăgostit până peste cap de Jennifer Aniston. „A fost o tortură să filmăm scenele de dragoste”


Manilow a vândut inițial casa în anul 2012 cu 5,5 milioane de dolari, iar de atunci locuința a avut mai mulți proprietari și a trecut prin mai multe renovări.

Proprietatea principală este situată în spatele unor porți de securitate și are un garaj pentru două mașini, în timp ce camerele destinate invitaților sunt situate la etaj.

Casa are patru dormitoare și o priveliște uimitoare asupra coastei din Malibu, California. Curtea este prevăzută cu spații de relaxare, zone de luat masa în aer liber și un jacuzzi la exterior.

Livingul se deschide către curte prin uși de sticlă glisante, are un tavan ilumitat și detalii din lemn.

Vila de pe plajă include și o cameră formală pentru dining ce continuă tema podelelor din lemn, fiind completată de un candelabru auriu cu cristal, ce oferă un aspect elegant.

Toate camerele sunt dotate cu ferestre imense care pun în valoarea priveliștea spectaculoasă asupra oceanului.

Nu se știe care este motivul pentru care Pink renunță la această casă pe care a cumpărat-o cu numai trei luni în urmă. 

La începutul acestui an, cântăreața a dezvăluit că a crezut că o să moară și și-a rescris testamentul, după ce ea și fiul său, Jameson, de patru ani, s-au infectat cu coronavirus și au fost într-o stare gravă.

„M-am speriat foarte, foarte tare și a fost foarte rău.
Ca părinte te gândești ce le lași copiilor tăi. M-am gândit 'Ce i-am învățat? Se vor descurca în această lume?'”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Heart FM din luna mai.

Pink și Carey Hart s-au întâlnit prima dată în anul 2001, la X Games, și au împreună doi copii: o fiică pe nume Willow Sage, în vârstă de zece ani, și un fiu pe nume Jameson, de patru ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod