Pink îşi creşte fetiţa în genul neutru: Ce i-a spus fiica sa

O familie netradiţională: Pink, fiica şi soţul ei, Carey


Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, și Carrey Hart s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006, în Costa Rica. Cei doi s-au despărțit în februarie 2008, dar s-au împăcat după ce au mers la un cabinet de consiliere maritală, iar în 2011 au devenit pentru prima oară părinți, când vedeta a născut o fetiță, Willow Sage.

Artista a mărturisit că au făcut terapie de cuplu pentru a evita divorţul. "Cred că suntem împreună de mult timp, e inevitabil să treci prin perioade al naibii de grele...

au fost multe momente în care ne-am certat din orice. Aşa suntem noi", a declarat cântăreaţa. "Acum este totul bine din nou. Dar orice relaţie pe termen lung are suişuri şi coborâşuri şi trebuie s-o duci de pe o zi pe alta. În unele zile este cu <<Te iubesc, eşti minunat>>, iar a doua zi e cu <<Nu te-am iubit niciodată, nu-mi place nimic la tine. Nu vreau să te mai văd!>>", a adăugat ea.

Pe lângă Willow Sage, cei doi mai au un băieţel, Jameson Moon, născut în decembrie 2016.

Relaţia complicată cu soţul a ajutat-o pe Pink să lanseze câteva dintre hiturile sale cele mai importante.
Piesa "So What and Just Give Me A Reason" a fost scrisă despre Carey, iar albumele "Funhouse" (2008) şi "The Truth About Love" (2012) au fost puternic influenţate de Carey.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod