Pink

Pink este însărcinată din nou

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani a anunţat pe Twitter că este însărcinată din nou şi a publicat o fotografie în care apare alături de fata ei, în vârstă de cinci ani, Willow Sage, relatează site-ul contactmusic.com citat de News.ro.
Ea şi-a surprins fanii publicând o fotografie în care este alături de fiica ei, îmbrăcate la fel, cu rochii albe, înflorate, şi pălării. Pink a scris pe Twitter, "Surpriză!". Pink este căsătorită cu Carey Hart, motociclist sportiv.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare americană, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul ”Can't Take Me Home”, în 2000.
A lansat, până în prezent, şase albume solo de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii în lume, notează News.ro.

Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi două trofee World Music. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

Cel mai recent album Pink, ”The Truth About Love”, a apărut în 2012, însă artista americană a înregistrat un material discografic, ”Rose Ave”, în 2014, alături de Dallas Green of City and Colour, sub numele You And Me.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod