Pink are un mesaj pentru cei care o acuză că e grasă: "Nu-mi pasă!"

Cântăreața a spus că la gala BMI Music Awards a purtat o rochie largă pentru că așa a vrut, nu pentru că nu-i plăcea cum arată corpul ei.

Apariția vedetei în vârstă de 35 de ani la evenimentul amintit a născut o serie de speculații. Rochia sa largă, care o acoperea din cap până-n picioare, a lăsat de înțeles că ea ar avea ceva de ascuns.

Dar Pink nu e genul care să se ascundă după deget și să-și lase reputația la discreția zvonurilor. Cântăreața americană a precizat că în niciun caz nu a purtat acea rochie roz pentru că nu i-ar plăcea cum arată corpul ei.

Explicația sa survine după ce mai mulți urmăritori de pe Twitter au criticat-o dur când au văzut o fotografie în care ea purta o rochie neagră, la un eveniment organizat luna trecută, John Wayne 30th Annual Odyssey Ball.

Aceștia au acuzat-o că s-a îngrășat și că arată rău. Pink le-a retezat-o însă scurt: "Cred că lumea a luat-o razna. Unii cred că părerea lor contează și nu-mi dau seama de unde și de ce au ei atâta încredere, înțelegeți? Cred că e important pentru mine să le reamintesc că nu-mi pasă de ei", a punctat artista.

"Nu mă simt bine să fiu agresată. N-am fost niciodată. Nu sunt genul de persoană care să fie agresată. Nu-s genul care să stea și să-i privească pe unii cum tot agresează", a spus Pink.
În pofida aspectului și atitudinii sale băiețești, Pink a explicat că ea e o persoană sensibilă. "Am fost crescută ca o fată. Sunt o fată. Am sentimentele mele. Oamenii cred că nu simt, dar sunt un om și eu", a adăugat ea.

Vedeta a precizat că nu ține cont de părerea celor agresivi, care o atacă pe tema aspectului ei fizic, și, ca o dovadă de sfidare la adresa acestora, a mărturisit că îi place să mănânce. Iar asta n-o împiedică să se simtă bine în corpul ei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ecaterina pe 15 Mai 2015, 17:27
    parerea mea

    Lumea chiar a luat-o razna cu importanta pe care o acorda fizicului. Acesta este rezultatul utilizarii imaginilor nerealiste, photoshopate. N-are voie omul sa manace, sa ii iasa vreun cos pe barbie, sa imbatraneasca.... Dar e bine, asa lumea e frustrata si cumpara toate prostiile...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod