Pink are o problemă: Cum a răspuns soțul vedetei după ce și-a filmat fiica de 7 ani trăgând cu pușca

Carey Hart, fost motociclist de curse, și-a explicat decizia de a posta înregistrarea controversată cu fiica lui


Altcineva, care a susținut că este şerif, l-a lăudat pe Hart, spunând că e nevoie de mai mulţi părinţi ca el. Soțul lui Pink a făcut referire la una dintre legile din constituţia americană care permite portul de armă.

Controlul armelor de foc este o temă foarte sensibilă și dezbătută în Statele Unite, devenind subiectul multor proteste şi apeluri către legislatori să ia atitudine.

Acestea s-au înmulţit în ultimii ani, în urma numeroaselor atacuri armate din şcoli și universități.

Toate acțiunile civice pentru controlul armelor se izbește, însă, de rezistența celor care își apără dreptul de a avea arme de foc. Cea mai influentă organizaţie de această parte a dezbaterii, National Rifle Association (NRA), desfășoară de mulți ani un lobby puternic împotriva oricărui control al armelor.

Alecia Beth Moore și Carrey Hart s-au cunoscut în 2001, iar în 2003 s-au despărțit pentru o scurtă perioadă.
Cei doi s-au logodit în iunie 2005 și s-au căsătorit pe 7 ianuarie 2006, în Costa Rica.
Pink și Hart s-au despărțit în februarie 2008, dar s-au împăcat după ce au mers la un cabinet de consiliere maritală, iar în 2011 au devenit pentru prima oară părinți, când vedeta a născut o fetiță, Willow Sage.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod