Petrecerea verii. Eva.ro a premiat cele mai importante vedete din România

Eva.ro, site-ul numărul 1 de life-style feminin din România, a sărbătorit 12 ani de existență printr-o gala unică. Peste 100 de vedete din show-biz-ul românesc au răspuns pozitiv invitației lansate de echipa eva.ro. Gala Eva.ro 12 ani a fost prezentată de Dana Săvuică și a fost găzduită de Barletto Summer Club.

Printre vedetele care au onorat invitația la Gala Eva.ro 12 ani, s-au numărat: Victor Slav și Bianca Drăgușanu,   Andreea Bălan, Carmen Negoiță,  Connect-R, Sophia, Gabriela Cristea,  Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu,  Cătălin Măruță și Andra, Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Cabral,  Geanina Ilieș, Ellie White și Doru Tincă, Alina Eremia, Alexia, LaLa Band,  Petru Buică, Laura Cosoi, Oana Roman,  Adelina Pestrițu, Dorian Popa, Pepe, Ilinca Vandici, Dj Wanda, Cori Grămescu, Sonia Argint Ionescu, Dana Săvuică, Cristina Bazavan, Roxana Iliescu,  Mandinga, Sylvia, Giulia Nahmany, Monica Vlad, Alexandru Ciucu,  Mirela Stelea, Bogdan Vlădău.  


Seara a fost deschisă de DJ Wanda și a continuat cu un mini recital susținut de Sophia.

Invitații prezenți au putut admira cea mai recent colecție de costume de baie semnată La Perla. Tot în cadrul Galei, gazda evenimentului Dana Savuică și-a lansat cea mai nouă colecție de bijuterii cu cristale Swarovski, perle și pietre montate pe fir argintat și împletitură din piele, Etiquette by Dana Săvuică & MOA.

Ca în fiecare an în cadrul Galei Eva.ro sunt acordate premii alese de către publicul eva.ro. Și anul acesta 16 dintre vedetele câștigătoare au fost desemnate prin vot deschis pe site, de către publicul eva.ro.
Timp de 3 săptămâni  acesta  a avut ocazia să își voteze vedetele favorite la cele 16 categorii. Pe parcursul celor 3 săptămâni de concurs, s-au înregistrat aproximativ 128.000 de voturi. 

1 din 24

Gabriela Cristea

Premianţii Galei "Eva.ro 12 ani" 


În cadrul Galei Eva.ro 12 ani au fost acordate 16 premii alese de către publicul eva.ro. Timp de 3 săptămâni  acestea  au avut ocazia să îşi voteze vedetele favorite la cele 16 categorii. Pe parcursul celor 3 săptămâni de concurs, s-au înregistrat aproximativ 128.000 de voturi.
Pentru că admira oamenii frumoşi, talentaţi, care îi fac cinste, site-ul Eva.ro a decis să ofere în semn de respect, la 12 ani de la lansare, o serie de 22 de premii speciale. 

Câştigătorii serii au fost:

Categorii site:


1. Cea mai îndrăgită vedetă cu copii – Nicoleta Luciu. Pentru că din păcate Nicoleta şi-a rupt mâna zilele trecute şi nu a putut onora invitaţia la eveniment, premiul a fost înmânat şi ridicat în acelaşi timp de către Victor Slav, care a venit însoţit de eveniment de viitoarea lui soţie, Biana Drăguşanu.
2. Cea mai îndrăgită prezentatoare TV : Andreea Esca.  Premiul a fost oferit şi ridicat în acelaşi timp de către Cătălin Măruţă.
3.  Cel mai îndrăgit prezentator TV : Cătălin Măruţă. Trofeul i-a fost înmânat de către Adela Popescu.
4. Cel mai îndrăgit artist :  Connect-R. Premiul a fost oferit de Sophia şi Andreea Bălan. Toată echipa lui Connect-R a urcat pe scenă pentru a ridica trofeul oferit din partea eva.ro.
5. Cea mai îndrăgită artista : Andra. Premiul a fost oferit de către Pepe.
6. Cea mai atrăgătoare vedetă feminină : Geanina Ilieş. Premiul a fost acordat de către Ellie White.
7. Cea mai atrăgătoare vedetă  masculină : Victor Slav. Premiul a fost acordat de către Alina Eremia ( Lala Band).
8. Cel mai îndrăgit cuplu de prezentatori TV :  Cabral & Mircea Solcanu. Premiul a fost acordat de către Diana Dumitrescu şi a fost ridicat de către Cabral.
9. Cea mai îndrăgită emisiune culinară : Master Chef  - premiul a fost acordat de către Adela Popescu  şi  ridicat de către primul Master Chef, Petru Buica.
10. Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment : Happy Hour. Premiul a fost acordat de  către Laura Cosoi şi ridicat de însuşi Cătălin Măruţă.
11. Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment – late night show :  Wow Biz. Premiul a fost prezentat de către Gabriela Cristea. Mădălin Ionescu a urcat pe scenă pentru a ridica troferul din partea eva.ro.
12. Cea mai îndrăgită emisiune tip talent show :  Românii au talent. Premiul a fost oferit de către Cătălin Măruţă. Troferul a fost ridicat de către Andra.
13.Cel mai îndrăgit blog de vedetă:   lauracosoi.ro. Premiul i-a fost oferit Laurei de către Dorian Popa.
14.Cel mai îndrăgit cuplu de vedete:  Cătălin & Andra Măruţă. Premiul a fost înmânat de către Victor Slav.
16. Cea mai îndrăgită piesă a anului: Connect-R – Dă-te-n dragostea mea . Cea care a acordat premiul a fost  Sophia.
17. Celebrity Gossip Show :  D- Paparazzi. Premiul i-a fost oferit Adelinei Pestriţu de către Oana Roman.

 

Premii speciale eva.ro


1. Premiu special pentru întreaga carieră în televiziune  - Gabriela Cristea. Premiul i-a fost înmânat Gabrielei de către Dj Wanda.
2. Premiu special pentru cea mai rapidă ascensiune în lumea muzicală – Sore, premiul a fost oferit de Ilinca Vandici şi ridicat de Alexia din Lala Band. Sore a transmis un mesaj video cititorilor eva.ro
3. Premiu special pentru  vedetă cu simţ de afaceri  - Dana Săvuică, premiul a fost oferit de către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro.
4. Premiu special pentru promovarea stilului de viaţă sănătos  - Cori Grămescu, premiul a fost oferit de către Sonia Argint Ionescu.
5. Premiul special pentru cea mai hot locaţie a verii  - Barletto, premiul a fost oferit de  către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro.
6. Premiu special pentru eleganţă feminină - Ilinca Vandici. Premiul i-a fost acordat  de  către Giulia Nahmany.
7. Premiu special pentru stil şi eleganţă masculină  - Cătălin Botezatu, premiul a fost oferit şi ridicat de Monica Vlad.
8.  Premiu special pentru Proiectul Şcoala mamelor  -  Andreea Marin.  Pentru că nu a putut ajunge la eveniment Andreea Marin a mulţumit cititoarelor eva.ro, prin intermediul unui mesaj video.
9.  Premiu special pentru cea mai îndrăgită trupa rock -  Vunk, premiul a fost ridicat de Cristina Bazavan şi oferit de Sophia.
10.  Premiu special pentru cea mai îndrăgită trupa  - Mandinga. Premiul a fost oferit de către Sylvia. Patru dintre membrii trupei au urcat pe scenă pentru a ridica trofeul din partea eva.ro
11.   Premiu special pentru Cel mai bun show  -  Andreea Bălan  - premiul a fost oferit de Carmen Negoiţă.
12.   Premiu special pentru O carieră muzicală de excepţie  -  Inna. Premiul a fost dezvăluit de Alina Eremia. Inna a transmis un mesaj video cititorilor eva.ro.
13.   Premiu special pentru Ambasador al modei româneşti peste hotare  -  Alexandru Ciucu. Premiul a fost oferit de către Mirela Stelea.
14.   Premiu special pentru un farmec irezistibil - Andreea Raicu, oferit şi ridicat de Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro
15.   Premiu special pentru cea mai sexy mămică - Ellie White. Premiul i-a fost acordat de către Dana Săvuică.
16.   Premiu special pentru cel mai sexy burlac - Bogdan Vlădău. Premiul i-a fost acordat de către Geanina Ilieş.
17.   Premiu special pentru Cea mai iubită trupa pop – rock şi pentru cea mai spectaculoasă evoluţie -  LaLa Band. Premiul a fost acordat de către Andra. Toţi membrii trupei Lala Band au urcat pe scenă pentru a ridica trofeul din partea eva.ro.
18.   Cele mai reuşite combinaţii vestimentare din ultimul an - Andreea Raicu. Premiul a fost oferit şi ridicat în acelaşi timp de către  Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro
19.   Premiu special pentru un bussines de succes - Giulia Nahmany. Premiul i-a fost oferit de către Mihaela Marin – PR Specialist Eva.ro
20.   Premiu special pentru  Cea mai îndrăgită actriţa în producţii de televiziune -  Diana Dumitrescu. Premiul i-a fost acordat Dianei de către Cabral.
21.   Premiu special pentru Cel mai îndrăgit cuplu de actori - Radu Vâlcan & Adela Popescu. Premiul a fost anunţat de Alexia şi Dima ( Lala Band) şi  ridicat de Adela Popescu.
22.  Premiul special pentru Cel mai sexy tătic – Pepe. Premiul i-a fost acordat de către Dana Săvuică.

Eva.ro înseamnă dinamism, calitate, divertisment şi profesionalism. Publicul Eva.ro este format dintr-o comunitate de femei independente, moderne, dornice de informaţii diferite şi de calitate, sensibile la probleme sociale şi care interacţionează zilnic, fiind dornice de răspunsuri. Lunar peste 2 milioane de utilizatori unici accesează site-ul.  De 12 ani Eva.ro a fost şi este în continuare confidenta dumneavoastră zilnică. De 12 ani Eva.ro este site-ul numărul 1 de lifestyle feminin din România! De 12ani Eva.ro a încercat să va ofere o nouă dimensiune a feminităţii! Eva.ro a evoluat de la an la an, fiind aproape de cititoarele sale cu informaţii noi din domenii diferite, interviuri şi sfaturi utile.


Partenerii Galei Eva.ro 12 ani: Barletto Summer Club, Carrefour, Lady Fit, Vela Shape 2, Intraceuticals, Elos Clinic, Pantene, Discreet, Venus Olay, Opel, Rowenta, Stilago, L’oreal Paris, Flowers Garden, Madame Lucie, Dentestet, H&M,  MOA, Melkior, La Perla, DiaVynne, Nescafe Dolce Gusto, Redd’s, Chic Salon, Galenic, Uriage, Asepta, SVR, Biorepair, Blanx, Saint Gervais, Vincon Vrancea, Skincode, Martini Royal, Luxury Aesthetics, Keune, Jessica, Sabon, Casa Jad, Mionetto, Valsoia, Emiplant, Il Passo, Samsung, Ugati şi partenerilor media Cocor Media Channel, Agenţia de Presă Mondenă, DallesGo, Privesc.eu şi Style&Nature.

MAI MULT DESPRE: gala, eveniment, poze, Eva, Gala Eva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod