Pericol. Cătălin Botezatu, o nouă criză cardiacă chiar şi după montarea stenturilor


În Turcia, pe patul de spital, după ce i-au fost montate stenturi cardiace. Foto: Agentia de Presă Mondenă
A fost internat două zile şi i s-au introdus stenturi cardiace. S-a refăcut rapid după intervenţie. A luat o vreme destul de multe medicamente şi vitamine, iar acum se pare că lucrurile s-au înrăutăţit din nou.
”Stentul este un dispozitiv care lărgeşte vasul de sânge îngustat de depunerile de colesterol. Dispozitivul este, cel mai adesea, ultima şansă a unui bolnav să scape de operaţia pentru by-pass coronarian, ori, mai rău, de un infarct.
Stenturile îmbunătăţesc calitatea vieţii şi reduc riscul de restenozare, important mai ales în cazul bolnavilor de diabet zaharat sau cu îngustări lungi ale arterelor principale ale inimii”
, spune prof. Univ. Dr. Dragoş Vinereanu, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru Evenimentul zilei.
Faptul că designerul a fost obligat să apeleze la o astfel de procedură medicală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani arată că viaţa de noapte, stresul, alcoolul şi fumatul excesiv i-au distrus sănătatea.
Cu toate că promovează în jur o imagine de bărbat sănătos, viguros şi de succes, Botezatu e mereu la un pas de moarte.
29 Februarie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 29 Feb 2016, 13:43
    Omul îşi sapă singur mormântul

    Continuă aşa Cătălin: nopţi pierdute, fumat, alcool, şunci pe burtă şi în curând te vor plânge CÂTEVA ZILE ziarele de can can, vor OFTA câteva emisiuni TV de scandal, probabil vreo femeie va vărsa câteva lacrimi, apoi... TĂCERE. Vei dispare împreună cu numele tău, ţoalele pe care le-ai creat. TOT. Şi va fi doar uitarea şi infinita TĂCERE.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod