Pericol. Cătălin Botezatu, o nouă criză cardiacă chiar şi după montarea stenturilor


În timpul unei prezentări, aranjând fotomodelele
Botezatu este şi cel care a inventat-o pe Bianca Drăguşanu. A luat-o sub aripa sa şi a promovat-o intens în presa mondenă, inventând o poveste de dragoste spectaculoasă care s-a terminat cu o despărţire, dar în mod fericit pentru cei doi. Fiecare şi-a atins scopul.
În urmă cu cinci ani, presa a aflat că Botezatu are un fiu secret, e vorba de Adrian Iordache. Designerul n-a negat niciodată acest fapt, iar bărbatul a fost văzut în anturajul său în mai multe rânduri.
Tânărul a crescut în familia unui fost portar al echipei Steaua şi al Naţionalei, purtându-i numele.
Designerul s-a operat la inimă toamna trecută la o clinică din Turcia. La vremea respectivă a povestit ce anume l-a determinat să facă intervenţia: "A fost un control, a fost o chestie la alegere. Mi s-a spus după ce am făcut toate analizele de sânge, la fiecare organ efectiv şi toate au ieşit contrar aparenţelor, foarte bune, m-am bucurat în primă fază, în prima zi, a doua zi când le-am făcut pe cele legate de inimă, însemnând testul de efort, pentru că la testul de efort se vede ceva mai bine, acolo au apărut probleme.
Bine, mie mi-era frică de o analiză mai delicată care se face şi am zis că trebuie să fac testul de efort ca să nu fie nevoie să intervină chirurgical, dar până la urmă tot la aia am ajuns, deoarece la testul de efort s-au văzut nişte mici probleme"
, a declarat el pentru cotidianul ”Click”.
29 Februarie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 29 Feb 2016, 13:43
    Omul îşi sapă singur mormântul

    Continuă aşa Cătălin: nopţi pierdute, fumat, alcool, şunci pe burtă şi în curând te vor plânge CÂTEVA ZILE ziarele de can can, vor OFTA câteva emisiuni TV de scandal, probabil vreo femeie va vărsa câteva lacrimi, apoi... TĂCERE. Vei dispare împreună cu numele tău, ţoalele pe care le-ai creat. TOT. Şi va fi doar uitarea şi infinita TĂCERE.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod