Perfectă ca o sculptură: Nevasta lui Stallone arată senzaţional la 46 de ani

Jennifer Flavin, soţia starului american, a fost fotografiată pe iahtul pe care îşi petrece vacanţa împreună cu familia, ancorat în apropierea ţărmului francez.

Sylvester Stallone şi Jennifer Flavin sunt căsătoriţi de 18 ani. A trecut timpul, dar ea nu are de gând să îmbătrânească aşa uşor, chiar dacă se apropie de 50 de ani. Actriţă şi model, soţia starului american are o siluetă zveltă şi pare mai tânără cu cel puţin zece ani.

Jennifer Flavin a fost fotografiată luni, în timpul vacanţei pe care o petrece cu familia, în sudul Franţei, unde au sărbătorit ziua de naştere a lui Sylvester, care a împlinit 69 de ani. Cei doi părinţi au închiriat un iaht şi s-au bălăcit în voie, ore în şir, în valurile Mediteranei, spre deliciul copiilor lor, Sophia (18 ani), Sistine (17 ani) şi Scarlet Rose (13 ani), dar şi al câinelui lor, care a primit şi el o vestă plutitoare pentru a se juca în apă.

Cun un corp foarte bine lucrat, scos în evidenţă de costumul de baie negru, Jennifer arăta ca o sportivă de performanţă. Greu de crezut, dar peste o lună va împlini 47 de ani.

După ce au înotat pe lângă iaht, membrii familiei au făcut scufundări, atent supravegheaţi de Sylvester şi de echipajul de salvamari tocmit. Deşi se pregăteşte să schimbe pentru a şaptea oară prefixul, starul american nu dă semne că e dispus să se împace cu vârsta de bunic; el a fost în formă şi s-a distrat ca un adolescent în escapada mediteraneană.

Cu câteva zile înainte, familia Stallone a vizitat Veneţia, unde s-a bucurat de plimbările cu gondola pe canalele oraşului, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod