Pepe, obsesia Oanei Zăvoranu. Cântăreţul, atacat zilnic de fosta soţie!

La aproximativ trei ani de zile după ce au divorţat, Oana Zăvoranu şi Pepe ţin în continuare prima pagină a tabloidelor, deoarece cântăreţul a devenit obsesia fostei lui soţii, fiind atacat zilnic de aceasta.

După ce săptămâna trecută Pepe s-a recăsătorit, Oana Zăvoranu a început să facă o nouă serie de declaraţii menite să-i strice reputaţia fostului ei soţ. Pentru câteva zile, vedeta a luat o pauză, însă zilele trecute l-a atacat din nou pe Pepe.

Săptămâna trecută, Oana a afirmat că Pepe nu o iubeşte cu adevărat pe Raluca şi că s-a căsătorit cu aceasta deoarece nu avea de ales, fiind obligat de familia fetei să facă acest lucru.

„Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui.

Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns. Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul. Ea are kilometrajul dat peste cap, crede că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, la el e invers. El seamănă cu Shrek, ea cu Fiona“, şi-a început Oana atacul.

Pepe a făcut orgii sexualeOana Zăvoranu
La doar o zi după ce a făcut aceste declaraţii, Oana Zăvoranu a pornit un nou atac la adresa lui Pepe, pe care l-a acuzat că o bătea destul de des atunci când erau împreună.
Mai mult, vedeta a afirmat că primea corecţii fizice atunci când Pepe se îmbăta. „Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru că m-a bătut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement când e beat“, a spus Oana Zăvoranu.

Fosta soţie a lui Pepe a continuat cu acuzele, afirmând că nu a vrut să-i facă rău artistului imediat după divorţ, dar că acum este dispusă să ofere presei detalii picante.

„Pepe a facut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricând. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa.
Asta se întâmpla pe vremea în care eram căsătoriţi. Eu am fost o cretină şi o proastă că l-am crezut tot timpul. Presa scria despre faptul că el mă înşela, dar acasă eram atât de proastă, încât el mă hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ“
, a încheiat Oana Zăvoranu.

După toate aceste declaraţii, Oana Zăvoranu a afirmat că poate fi testată cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra că tot ce a spus este adevărat. Astfel, vedeta a fost invitată în emisiunea lui Capatos de la Antena 1, acolo unde, din păcate pentru Oana, aceasta a picat testul.

Oana Zăvoranu a fost şocată de rezultate, iar un psiholog prezent în emisiune a încercat să-i spele imaginea fostei soţii a lui Pepe.
Expertul a afirmat că un client poate pica testul cu detectorul de minciuni şi din cauza faptului că a consumat anumite băuturi care conţin cofeină, aşa cum făcuse Oana înainte de emisiune. Mai mult de atât, vedeta a afirmat că ia şi mai multe pastile care pot influenţa rezultatele testului.

30 Iulie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 30 Iul 2014, 14:04
    maruta..utaaaa.utaaa

    Doar Mamaruta putea sa spuna, intr-o singura fraza, "el devine subiectul subiectelor senzationale" si "de dragul fiintelor dragi". Asta emana subcultura si manelism prin toti porii.

    2
    1

  • Elena pe 30 Iul 2014, 10:22
    Cand a spus aceasta cretina - ADEVARUL?

    Este Pepe barbat fertil ca sa procreeze sau este Homo- asa cum l-a barfit, dupa Divort? Femeia asta este cea mai dereglata psihic si neuronal din cate are RO! Daca Tabloidele si TV n-ar umbla bezmetice dupa RATING, aceasta creatura avorton uman, nici la Groapa de gunoi a Oraselor n-ar fi bagata in seama! Nu intelege nimeni de ce se mai lauda ca este, si religioasa, cand IISUS ne invata sa nu facem pe nimeni sa sufere / sa ofteze! Cum poate fi atat de fericit un om care creeaza Durere familiei nou create si consternare noua, romanilor zdraveni la cap! Singurul avantaj al mascaradei intretinute de aceasta isterica, nebuna, cretina, pagana, invidioasa, ofticata, egoista si mahalagioaica este faptul ca "Ne premiem" cand vedem si simtim ca NOI nu SUNTEM NEBUNI ca EA ! ATAT! In rest, nici nu va spun cata lume butoneaza alt canal, cand o vede pe Zapacita asta! Am ajuns sa facem alergie! Toate buzatele, siliconatele, funduitele, analfabetele, ignorantele, fomistele, capusele, tarfele de serviciu ale TV, toate ne repugna si ne fac ziua cumplita. Cred ca nici barbatiii nu le mai suporta! Iarta-le,Doamne, ca nu stiu ce fac! Iarta-i, Doamne, si pe cei care le cultiva si le pun la inaintare, ca trebuie sa-si castige, si ei, o PAINE! Cu consternare si mare durere ca avem asemenea specimene de romance, care, mai sunt luate, si ca "modele" de biata generatie "next"! P.S. IImi cer scuze daca am gresit ceva ca redactare, dar am scris "chinuit", din cauza unei reclame, postate in stanga paginii, care nici de-a naibii nu vrea sa dispara; n-are nici acea steluta ca sa clickam si sa scapam de ea!

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod